Autor |
Wiadomość |
Solar
|
Napisane: 2.02.2024, 18:42 |
|
|
|
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 2.02.2024, 18:57 |
|
|
Może warto uzasadnić to co napisałeś… bo kto wie, może jesteś zazdrosny że sąsiadowi się powodzi 😁
|
|
Góra |
|
Solar
|
Napisane: 2.02.2024, 19:51 |
|
|
seteman napisał(a): Może warto uzasadnić to co napisałeś… bo kto wie, może jesteś zazdrosny że sąsiadowi się powodzi 😁 nie wiem czy sąsiadowi , auto w komisie niby szwajcar a tu nagle że szwajcar ze usa, Pan nie wie dlaczego jedna lampa jest żółta a druga nie , ale tylko tył był robiony i super stan i okazja , deska była rozbierana, bo dekory odnawiał bo wyblakły ale spoko jest do wzięcia , Pan zachwala , dobre i tanie
|
|
Góra |
|
janotres
|
Napisane: 2.02.2024, 22:00 |
|
|
Turbo za 199 na bank będzie w super stanie )
|
|
Góra |
|
Kune
|
Napisane: 3.02.2024, 0:09 |
|
|
Pomijając kwestię, że na pierwszy rzut oka, po samym VINie wiadomo, że to Stany. Na zdjęciach widać spasowanie auta i jego malowanie, szczególnie na zbliżeniu tylnego lewego kola. Ale nie wiem też, czego ktoś się spodziewa w 24 letnim aucie, bo raczej demontaż deski byłby moim najmniejszym zmartwieniem. Dalej tylko nie wiadomo, gdzie tam mina? Po powodzi? Motor zajechany, czy co się wydarzyło?
|
|
Góra |
|
sandevilles
|
Napisane: 3.02.2024, 10:39 |
|
|
Powód dlaczego lampa ma inny kolor w załączniku - foto z USA rok 2013.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
Kune
|
Napisane: 3.02.2024, 16:25 |
|
|
sandevilles napisał(a): Powód dlaczego lampa ma inny kolor w załączniku - foto z USA rok 2013. Czyli historia ma względną całość. Kupione w USA po szkodzie, jeździło w Europie (Szwajcaria?) gdzie miało szkodę tyłu, zostało naprawione i jest w PL. Sprzedawca nie ukrywa że pojazd jest powypadkowy, co też łatwo wywnioskować po zdjęciach. Czy cena jest atrakcyjna za pojazd po szkodzie, czy ktoś akceptuje rozmiar tych szkód i jakość tej naprawy to już kwestia indywidualna. Ale nie wiem za bardzo gdzie jest tu wspominana z tytułu mina? Zła jakość naprawy, mechanika na wykończeniu?
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 3.02.2024, 18:46 |
|
|
zauważyłeś ze jedna lampa żółta a druga nie - ok fajnie dziecko tez by zauważyło ale jak już uważasz się za specjalistę który chce pomoc mniej znającym się na tych autach to warto byłoby zauważyć ze obie lampy nie są do tego modelu wersji samochodu o reszcie nie wspomnę bo mimo ze tego egzemplarza na oczy nie widziałem a mam zapytań na priv od pół roku o niego co chwila "co myślisz , czy warto, znasz itp" bo każdy patrzy tylko cena łudząc się ze znalazł okazje życia Turbo Manual za 2 paczki a i jeszcze byś chciał Europę najlepiej bezwypadek Gdybys znał się choć troche po 3 min oglądania zdjęć widzilabys ze cyferblaty maja "chińską" czcionkę , ze kierownica jest obszyta itd itd . Nie mam nic do egzemplarzy z usa często są lepsze , lepiej wyposażone niż te z eu , mówię o starszych autach jak to (nie znam rynku nowszych modeli) ale nie ma potrzeby decodoania vin jak ktoś ma pojęcie , to ze usa widać np po naklejce na klapce od "słoneczników" . Kruczków jest wiele na fotach a na żywo idę o zakład ze przerażenie . Chcesz dobre turbo w manualu dołóż 100 wtedy można pojechać oglądać . Na koniec home made smaczek co by zaoszczedzic kilka set zł , ramka dolna mieszka pomijam ze cały lewar ma dziwny pozycje długość kształt ale tego na foto nie ocenie w czym problem ... mogę tez w ślepo się założyć ze skoro z usa przyplynal na nie oem kolach a teraz są niby oem to są na bank z c4s a nie z turbo bo są o polowe tańsze a dla laika są takie same ... dla znawcy są profanacja i krokiem wstecz ... Reasumując w podobnych cenach skupuje 996tt z manual w podobnym stanie które rozkręcam tylko i wyłącznie na części i to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnych poszukiwaczy 96TT 6sp do użytkowania a czekaj pfuu najczęściej jako lokaty
|
|
Góra |
|
cukin
|
Napisane: 4.02.2024, 19:33 |
|
|
@porscheee, w punkt.
Dołącze jeszcze zdjęcie ogłoszenia bo tamto za niedługo wygaśnie. Może kogoś uchroni.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
bulit
|
Napisane: 4.02.2024, 19:54 |
|
|
porscheee napisał(a): zauważyłeś ze jedna lampa żółta a druga nie - ok fajnie dziecko tez by zauważyło ale jak już uważasz się za specjalistę który chce pomoc mniej znającym się na tych autach to warto byłoby zauważyć ze obie lampy nie są do tego modelu wersji samochodu o reszcie nie wspomnę bo mimo ze tego egzemplarza na oczy nie widziałem a mam zapytań na priv od pół roku o niego co chwila "co myślisz , czy warto, znasz itp" bo każdy patrzy tylko cena łudząc się ze znalazł okazje życia Turbo Manual za 2 paczki a i jeszcze byś chciał Europę najlepiej bezwypadek Gdybys znał się choć troche po 3 min oglądania zdjęć widzilabys ze cyferblaty maja "chińską" czcionkę , ze kierownica jest obszyta itd itd . Nie mam nic do egzemplarzy z usa często są lepsze , lepiej wyposażone niż te z eu , mówię o starszych autach jak to (nie znam rynku nowszych modeli) ale nie ma potrzeby decodoania vin jak ktoś ma pojęcie , to ze usa widać np po naklejce na klapce od "słoneczników" . Kruczków jest wiele na fotach a na żywo idę o zakład ze przerażenie . Chcesz dobre turbo w manualu dołóż 100 wtedy można pojechać oglądać . Na koniec home made smaczek co by zaoszczedzic kilka set zł , ramka dolna mieszka pomijam ze cały lewar ma dziwny pozycje długość kształt ale tego na foto nie ocenie w czym problem ... mogę tez w ślepo się założyć ze skoro z usa przyplynal na nie oem kolach a teraz są niby oem to są na bank z c4s a nie z turbo bo są o polowe tańsze a dla laika są takie same ... dla znawcy są profanacja i krokiem wstecz ... Reasumując w podobnych cenach skupuje 996tt z manual w podobnym stanie które rozkręcam tylko i wyłącznie na części i to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnych poszukiwaczy 96TT 6sp do użytkowania a czekaj pfuu najczęściej jako lokaty to ciekawe na czym ty zarabiasz skoro tak drogo kupujesz? rozumiem że ze względu na swoja branże zależy ci na wysokich cenach aut bo za tym idą droższe części ale wolne żarty ze kupujesz auto pod 200k na części
|
|
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 4.02.2024, 20:44 |
|
|
bulit napisał(a): porscheee napisał(a): zauważyłeś ze jedna lampa żółta a druga nie - ok fajnie dziecko tez by zauważyło ale jak już uważasz się za specjalistę który chce pomoc mniej znającym się na tych autach to warto byłoby zauważyć ze obie lampy nie są do tego modelu wersji samochodu o reszcie nie wspomnę bo mimo ze tego egzemplarza na oczy nie widziałem a mam zapytań na priv od pół roku o niego co chwila "co myślisz , czy warto, znasz itp" bo każdy patrzy tylko cena łudząc się ze znalazł okazje życia Turbo Manual za 2 paczki a i jeszcze byś chciał Europę najlepiej bezwypadek Gdybys znał się choć troche po 3 min oglądania zdjęć widzilabys ze cyferblaty maja "chińską" czcionkę , ze kierownica jest obszyta itd itd . Nie mam nic do egzemplarzy z usa często są lepsze , lepiej wyposażone niż te z eu , mówię o starszych autach jak to (nie znam rynku nowszych modeli) ale nie ma potrzeby decodoania vin jak ktoś ma pojęcie , to ze usa widać np po naklejce na klapce od "słoneczników" . Kruczków jest wiele na fotach a na żywo idę o zakład ze przerażenie . Chcesz dobre turbo w manualu dołóż 100 wtedy można pojechać oglądać . Na koniec home made smaczek co by zaoszczedzic kilka set zł , ramka dolna mieszka pomijam ze cały lewar ma dziwny pozycje długość kształt ale tego na foto nie ocenie w czym problem ... mogę tez w ślepo się założyć ze skoro z usa przyplynal na nie oem kolach a teraz są niby oem to są na bank z c4s a nie z turbo bo są o polowe tańsze a dla laika są takie same ... dla znawcy są profanacja i krokiem wstecz ... Reasumując w podobnych cenach skupuje 996tt z manual w podobnym stanie które rozkręcam tylko i wyłącznie na części i to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnych poszukiwaczy 96TT 6sp do użytkowania a czekaj pfuu najczęściej jako lokaty to ciekawe na czym ty zarabiasz skoro tak drogo kupujesz? rozumiem że ze względu na swoja branże zależy ci na wysokich cenach aut bo za tym idą droższe części ale wolne żarty ze kupujesz auto pod 200k na części Następny księgowy… stary a co Cię obchodzi kto na czym zarabia… gul Ci skacze czy to zwykła polaczkowatość…?
|
|
Góra |
|
szuwarks
|
Napisane: 4.02.2024, 21:01 |
|
|
seteman napisał(a): bulit napisał(a): porscheee napisał(a): zauważyłeś ze jedna lampa żółta a druga nie - ok fajnie dziecko tez by zauważyło ale jak już uważasz się za specjalistę który chce pomoc mniej znającym się na tych autach to warto byłoby zauważyć ze obie lampy nie są do tego modelu wersji samochodu o reszcie nie wspomnę bo mimo ze tego egzemplarza na oczy nie widziałem a mam zapytań na priv od pół roku o niego co chwila "co myślisz , czy warto, znasz itp" bo każdy patrzy tylko cena łudząc się ze znalazł okazje życia Turbo Manual za 2 paczki a i jeszcze byś chciał Europę najlepiej bezwypadek Gdybys znał się choć troche po 3 min oglądania zdjęć widzilabys ze cyferblaty maja "chińską" czcionkę , ze kierownica jest obszyta itd itd . Nie mam nic do egzemplarzy z usa często są lepsze , lepiej wyposażone niż te z eu , mówię o starszych autach jak to (nie znam rynku nowszych modeli) ale nie ma potrzeby decodoania vin jak ktoś ma pojęcie , to ze usa widać np po naklejce na klapce od "słoneczników" . Kruczków jest wiele na fotach a na żywo idę o zakład ze przerażenie . Chcesz dobre turbo w manualu dołóż 100 wtedy można pojechać oglądać . Na koniec home made smaczek co by zaoszczedzic kilka set zł , ramka dolna mieszka pomijam ze cały lewar ma dziwny pozycje długość kształt ale tego na foto nie ocenie w czym problem ... mogę tez w ślepo się założyć ze skoro z usa przyplynal na nie oem kolach a teraz są niby oem to są na bank z c4s a nie z turbo bo są o polowe tańsze a dla laika są takie same ... dla znawcy są profanacja i krokiem wstecz ... Reasumując w podobnych cenach skupuje 996tt z manual w podobnym stanie które rozkręcam tylko i wyłącznie na części i to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnych poszukiwaczy 96TT 6sp do użytkowania a czekaj pfuu najczęściej jako lokaty to ciekawe na czym ty zarabiasz skoro tak drogo kupujesz? rozumiem że ze względu na swoja branże zależy ci na wysokich cenach aut bo za tym idą droższe części ale wolne żarty ze kupujesz auto pod 200k na części Następny księgowy… stary a co Cię obchodzi kto na czym zarabia… gul Ci skacze czy to zwykła polaczkowatość…? A ty nastepny adwokat? Moze nie rozumiesz czym jest forum i dyskusja, oceniam to co twoj kolega napisal o kosztach zakupu zlomu na czesci, i gul mi nie skacze alw tobie moze zylka zaraz peknac jak bedziesz sie tak napinal 😊 zdrowia i melisy
|
|
Góra |
|
szuwarks
|
Napisane: 4.02.2024, 21:02 |
|
|
szuwarks napisał(a): seteman napisał(a): bulit napisał(a): porscheee napisał(a): zauważyłeś ze jedna lampa żółta a druga nie - ok fajnie dziecko tez by zauważyło ale jak już uważasz się za specjalistę który chce pomoc mniej znającym się na tych autach to warto byłoby zauważyć ze obie lampy nie są do tego modelu wersji samochodu o reszcie nie wspomnę bo mimo ze tego egzemplarza na oczy nie widziałem a mam zapytań na priv od pół roku o niego co chwila "co myślisz , czy warto, znasz itp" bo każdy patrzy tylko cena łudząc się ze znalazł okazje życia Turbo Manual za 2 paczki a i jeszcze byś chciał Europę najlepiej bezwypadek Gdybys znał się choć troche po 3 min oglądania zdjęć widzilabys ze cyferblaty maja "chińską" czcionkę , ze kierownica jest obszyta itd itd . Nie mam nic do egzemplarzy z usa często są lepsze , lepiej wyposażone niż te z eu , mówię o starszych autach jak to (nie znam rynku nowszych modeli) ale nie ma potrzeby decodoania vin jak ktoś ma pojęcie , to Na koniec home made smaczek co by zaoszczedzic kilka set zł , ramka dolna mieszka pomijam ze cały lewar ma dziwny pozycje długość kształt ale tego na foto nie ocenie w czym problem ... mogę tez w ślepo się założyć ze skoro z usa przyplynal na nie oem kolach a teraz są niby oem to są na bank z c4s a nie z turbo bo są o polowe tańsze a dla laika są takie same ... dla znawcy są profanacja i krokiem wstecz ... Reasumując w podobnych cenach skupuje 996tt z manual w podobnym stanie które rozkręcam tylko i wyłącznie na części i to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnych poszukiwaczy 96TT 6sp do użytkowania a czekaj pfuu najczęściej jako lokaty to ciekawe na czym ty zarabiasz skoro tak drogo kupujesz? rozumiem że ze względu na swoja branże zależy ci na wysokich cenach aut bo za tym idą droższe części ale wolne żarty ze kupujesz auto pod 200k na części Następny księgowy… stary a co Cię obchodzi kto na czym zarabia… gul Ci skacze czy to zwykła polaczkowatość…? Haha
|
|
Góra |
|
bulit
|
Napisane: 4.02.2024, 21:04 |
|
|
szuwarks napisał(a): seteman napisał(a): bulit napisał(a): porscheee napisał(a): zauważyłeś ze jedna lampa żółta a druga nie - ok fajnie dziecko tez by zauważyło ale jak już uważasz się za specjalistę który chce pomoc mniej znającym się na tych autach to warto byłoby zauważyć ze obie lampy nie są do tego modelu wersji samochodu o reszcie nie wspomnę bo mimo ze tego egzemplarza na oczy nie widziałem a mam zapytań na priv od pół roku o niego co chwila "co myślisz , czy warto, znasz itp" bo każdy patrzy tylko cena łudząc się ze znalazł okazje życia Turbo Manual za 2 paczki a i jeszcze byś chciał Europę najlepiej bezwypadek Gdybys znał się choć troche po 3 min oglądania zdjęć widzilabys ze cyferblaty maja "chińską" czcionkę , ze kierownica jest obszyta itd itd . Nie mam nic do egzemplarzy z usa często są lepsze , lepiej wyposażone niż te z eu , mówię o starszych autach jak to (nie znam rynku nowszych modeli) ale nie ma potrzeby decodoania vin jak ktoś ma pojęcie , to ze usa widać np po naklejce na klapce od "słoneczników" . Kruczków jest wiele na fotach a na żywo idę o zakład ze przerażenie . Chcesz dobre turbo w manualu dołóż 100 wtedy można pojechać oglądać . Na koniec home made smaczek co by zaoszczedzic kilka set zł , ramka dolna mieszka pomijam ze cały lewar ma dziwny pozycje długość kształt ale tego na foto nie ocenie w czym problem ... mogę tez w ślepo się założyć ze skoro z usa przyplynal na nie oem kolach a teraz są niby oem to są na bank z c4s a nie z turbo bo są o polowe tańsze a dla laika są takie same ... dla znawcy są profanacja i krokiem wstecz ... Reasumując w podobnych cenach skupuje 996tt z manual w podobnym stanie które rozkręcam tylko i wyłącznie na części i to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnych poszukiwaczy 96TT 6sp do użytkowania a czekaj pfuu najczęściej jako lokaty to ciekawe na czym ty zarabiasz skoro tak drogo kupujesz? rozumiem że ze względu na swoja branże zależy ci na wysokich cenach aut bo za tym idą droższe części ale wolne żarty ze kupujesz auto pod 200k na części Następny księgowy… stary a co Cię obchodzi kto na czym zarabia… gul Ci skacze czy to zwykła polaczkowatość…? A ty następny adwokat? Może nie rozumiesz czym jest forum i dyskusja, oceniam to co twój kolega napisał o kosztach zakupu złomu na części, i gul mi nie skacze ale tobie może żyłka zaraz pęknąć jak będziesz się tak napinał 😊 zdrowia i melisy
|
|
Góra |
|
kilazz
|
Napisane: 4.02.2024, 21:13 |
|
|
cukin napisał(a): @porscheee, w punkt.
Dołącze jeszcze zdjęcie ogłoszenia bo tamto za niedługo wygaśnie. Może kogoś uchroni. Tak wygląda prawie każde turbo, jak już coś macie podawać to vin WP0AB29911S685949 auto 100tys tańsze od innych, trudno żeby było najlepsze. Czy trzeba do niego dołożyć 100tys żeby było tak dobre jak te za 300 czy 350k? Wątpię... Tytuł posta - podejrzewam, że dla autora każde naprawiane to będzie mina, bez wchodzenia w szczegóły. Polecam posortować w takim razie od najdroższych a nie najtańszych...
|
|
Góra |
|
Jarecki
|
Napisane: 4.02.2024, 22:01 |
|
Nr klubowicza: 381
|
@bulit vel @szuwarks - chociaż patrz na co jesteś zalogowany jak odpowiadasz, skoro już masz dwa nicki na forum i to jest merytoryczna uwaga od czego jest forum... pisać samemu ze sobą i tłumaczyć innym na czym polega dyskusja.. Na psy to schodzi niestety...
Góra |
|
bulit
|
Napisane: 4.02.2024, 22:34 |
|
|
[quote="Jarecki"]@bulit vel @szuwarks - chociaż patrz na co jesteś zalogowany jak odpowiadasz, skoro już masz dwa nicki na forum i to jest merytoryczna uwaga od czego jest forum... pisać samemu ze sobą i tłumaczyć innym na czym polega dyskusja.. Na psy to schodzi niestety... Sherlocku! odkrywcze, odpisuje innym użytkownikom ale to trzeba cały post przeczytać
|
|
Góra |
|
Jarecki
|
Napisane: 4.02.2024, 22:42 |
|
Nr klubowicza: 381
|
Weź się nie kompromituj chłopie... dwie takie same odpowiedzi z różnych kont. Żenada.
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 4.02.2024, 22:46 |
|
|
bulit napisał(a): szuwarks napisał(a): seteman napisał(a): bulit napisał(a): porscheee napisał(a): zauważyłeś ze jedna lampa żółta a druga nie - ok fajnie dziecko tez by zauważyło ale jak już uważasz się za specjalistę który chce pomoc mniej znającym się na tych autach to warto byłoby zauważyć ze obie lampy nie są do tego modelu wersji samochodu o reszcie nie wspomnę bo mimo ze tego egzemplarza na oczy nie widziałem a mam zapytań na priv od pół roku o niego co chwila "co myślisz , czy warto, znasz itp" bo każdy patrzy tylko cena łudząc się ze znalazł okazje życia Turbo Manual za 2 paczki a i jeszcze byś chciał Europę najlepiej bezwypadek Gdybys znał się choć troche po 3 min oglądania zdjęć widzilabys ze cyferblaty maja "chińską" czcionkę , ze kierownica jest obszyta itd itd . Nie mam nic do egzemplarzy z usa często są lepsze , lepiej wyposażone niż te z eu , mówię o starszych autach jak to (nie znam rynku nowszych modeli) ale nie ma potrzeby decodoania vin jak ktoś ma pojęcie , to ze usa widać np po naklejce na klapce od "słoneczników" . Kruczków jest wiele na fotach a na żywo idę o zakład ze przerażenie . Chcesz dobre turbo w manualu dołóż 100 wtedy można pojechać oglądać . Na koniec home made smaczek co by zaoszczedzic kilka set zł , ramka dolna mieszka pomijam ze cały lewar ma dziwny pozycje długość kształt ale tego na foto nie ocenie w czym problem ... mogę tez w ślepo się założyć ze skoro z usa przyplynal na nie oem kolach a teraz są niby oem to są na bank z c4s a nie z turbo bo są o polowe tańsze a dla laika są takie same ... dla znawcy są profanacja i krokiem wstecz ... Reasumując w podobnych cenach skupuje 996tt z manual w podobnym stanie które rozkręcam tylko i wyłącznie na części i to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnych poszukiwaczy 96TT 6sp do użytkowania a czekaj pfuu najczęściej jako lokaty to ciekawe na czym ty zarabiasz skoro tak drogo kupujesz? rozumiem że ze względu na swoja branże zależy ci na wysokich cenach aut bo za tym idą droższe części ale wolne żarty ze kupujesz auto pod 200k na części Następny księgowy… stary a co Cię obchodzi kto na czym zarabia… gul Ci skacze czy to zwykła polaczkowatość…? A ty następny adwokat? Może nie rozumiesz czym jest forum i dyskusja, oceniam to co twój kolega napisał o kosztach zakupu złomu na części, i gul mi nie skacze ale tobie może żyłka zaraz pęknąć jak będziesz się tak napinał 😊 zdrowia i melisy O moje żyłki się nie martw… ale najwidoczniej nie doleciało do ciebie, że cudzych pieniędzy się nie liczy… skoro gul ci nie skacze to znaczy że polaczkowatość… taka mała, wredna polaczkowatość…
|
|
Góra |
|
bulit
|
Napisane: 4.02.2024, 22:52 |
|
|
A ty następny adwokat? Może nie rozumiesz czym jest forum i dyskusja, oceniam to co twój kolega napisał o kosztach zakupu złomu na części, i gul mi nie skacze ale tobie może żyłka zaraz pęknąć jak będziesz się tak napinał 😊 zdrowia i melisy[/quote]
O moje żyłki się nie martw… ale najwidoczniej nie doleciało do ciebie, że cudzych pieniędzy się nie liczy… skoro gul ci nie skacze to znaczy że polaczkowatość… taka mała, wredna polaczkowatość…[/quote]
tu kolega admin miał okazje się wykazać i jednak stonować jezyk zeby cytujac na psy nie spadalo ale widac sa priorytety ty nie z Polszy kolego?
|
|
Góra |
|
|