Zwariowałem i kupiłem 6 sztukę Porsche to choroba Początkowo zastanawiałem się czy nie dodać czerwonych błyskawic i zalać zbiornik spryskiwaczy gazem pieprzowym... ale przywracam autko do oryginału. Buda, zdrowa, pali, jeździ, hamuje. Mam wszystko co potrzebne żeby go odbudować, parę drobiazgów może brakuje ale to nie problem
Na początek wjechał taki zestawik bo to co było na aucie wyło w opłakanym stanie, Następnie zabieram się za hamulce i resztę zawieszenia I muszę zrobić listę czego brakuje
Generalnie pierwsze porsche, które kupilem to bylo wlaśnie 924, czerwone, bez targi. Ten rownież jest bez targi i w oryginale jest czerwony, dlatego stwierdzilem, że zrobie go na oryginał na cukierka, a ze buda zdrowa to sobie zostawie w kolekcji Mam tez inne porschaki i chyba je posprzedaje na poczet innego porsche... i chodzi mi po glowie 981, 718 albo 964 z mozliwoscia przerobienia na RWB w Łomiankach, a ze jakoś lubie klasykami na daily jeździć to pewnie padnie na 964, choc znajac mnie to pewnie jakis boxster tez wpadnie mi w ręce, na razie to musze jakis garaż wiekszy ogarnac bo mam tez inne auta i nie mam już gdzie tego trzymac
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
...i cyk nowe graty, tzn. 43-letnie graty... -nowa linka otwierania pokrywy silnika -rączka otwierania pokrywy silnika, sodowana, malowana -belka silnika po obróbce strumieniowej i malowaniu elektrostatycznym -mocowania stabilizatora sodowane i malowane elektrostatycznie
Zabieram się za zwrotnice i układ hamulcowy przód, później tył...
Jak by ktoś miał to kupię z chęcią: 1. Kierownica do 924 (najchętniej ta 3 ramienna czarna) 2. Gumy w zderzak (te między kierunkowskaz a lampę) komplet lewa i prawa 3. Ze 2 zdrowe kapselki do felg "Pająków" te czarne plastikowe 4. Zdrowe osłony tarcz hamulcowych (te przy zwrotnicach, takie żeby nadawały się do sodowania i ocynku) 5. Osłony przeciwsłoneczne (kierowca i pasażer czarne, zdrowe) 6. Ewentualnie czarna wykładzina bagażnika zdrowa.
Jak koś coś ma to piszcie na priv, albo mój email: adamwalenda@op.pl
Potrzebuję jak bv ktoś miał na zbyciu: 1. Zdrowe 2 szt. kapselki do pająków 2. Zdrowe osłony tarcz hamulcowych 3. Zdrowa wykładzina bagażnika, kolor obojętny, ale fajnie ja by była czarna.
Prace trwają... Kupiłem auto nieco zdekompletowane... Właśnie praktycznie skończyłem środek. - Wleciała nowa podsufitka - Fotele Sportsitze z czarnej skóry - Obowiązkowa 'maseczka' w czasach zarazy - Udało mi się nawet dokupić piękne czarne wykładziny i boczki tapicerskie
Brakuje mi wykładziny do bagażnika, ktoś coś może ma na sprzedaż, w sumie kolor obojętny
Teraz kolejny etap: zawieszenie, hamulce i koła cdn...