Po dlugim oczekiwaniu na aktywacje konta przyszedł czas na przwitanie. Jestem nowym szczęśliwym posiadaczem 911 cabrio. Wlasnie płynie do mnie ze Stanów. Z niecierpliwością czekam na pierwszą przejażdżkę jak i moż pierwszy zlot. Pozdrawiam wszystkich fanów marki,
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Cos tam w profilu wyskrobałem. Mam na imie Daniel Lat .... 33 (nie bede oszukiwac:) ) z Warszawy. Pół roku temu znajomy dał mi się przejechać swoją 911 rocznik 96. Spodobało mi się do tego stopnia, iż postanowiłem także sobie sprawić takie cudeńko. I udało się. Samochodzik ten jest z roku 2002 z niewielkim przebiegiem. NIestety brakuje w niej skrzyni biegów. Mam nadzieje, że takową znajde, bym w miare krótkim okresie czasu mógł rozkoszować się podróżowaniem bez dachu w żółtej bestyjce.
tak tez myslalem ale wolalem sie upewnic.
Wracajac do tematu. wole nowszą generacje. Na wiatraka strasznie z tego co wiem trzeba uważac ma tendencje do przegrzewania sie
niunia wlasnie przyjechala. Troszke pracy jednak trzeba w nia wlorzyc. Niestety okazalo sie ze ma troche wieksze uszkodzenia niz tylko brak skrzyni biegow. Nic to trzeba zakasac rekawy i wziasc sie ostro do roboty