Marion napisał(a):
CleanerFreak napisał(a):
Teraz wypełnię Formularz zgłoszeniowy PCP, opłata, poczta... (czy coś zapomniałem?)
chyba zapomniałeś wysłać
Ha, widzę że nadal szukasz dziury w całym.
To jest moja ostania odpowiedź na twoje docinki.
Następnym razem (jeżeli w ogóle taki będzie) otrzymasz ode mnie
.
Jestem na przesłuchaniu KGB czy co?
Nie, nie zapomniałem „mój serdeczny przyjacielu”.
Leży nadal u mnie.
Na początku czekałem na odpowiedź z mojej pierwszej wiadomości: „Wypełnię Formularz zgłoszeniowy PCP, opłata, poczta... (czy coś zapomniałem?)”.
Po pierwszych „podkręceniach” mnie, zacząłem się zastanawiać czy warto.
W to czy warto, zacząłem wątpić po pierwszych docinkach ( @oloto Wto Lut 10, 2009 15:48
http://porscheclub.home.pl/forum/viewtopic.php?t=2395&start=0 ).
Zadałem sobie pytanie:
jak mam wstąpić do Klubu, którego Kierownictwo toleruje nieuzasadnione szyderstwa i obrazy innych ludzi?
http://porscheclub.home.pl/forum/viewtopic.php?t=2395&postdays=0&postorder=asc&start=40.
To że prawie w każdym forum są szczekacze To jedna sprawa, ale po To są moderatorzy i Kierownictwo aby upomnieć lub wykluczyć ludzi którzy systematycznie naruszają
dwa punkty z Regulaminu tego Forum:
10. Podczas pisania wiadomości nie jest dozwolone:
10.4 pisanie postów nie związanych z tematem, ironizowanie w formie docinek czy uśmieszków,
10.8 prześladowanie, obrażanie , ośmieszanie, używanie niecenzuralnych słów pod adresem innych użytkowników, stosowania różnych form zaczepki, złośliwości i kpin, ogólnie przyjętych za naruszenie etykiety i kultury obcowania na forum (wymiana osobistych uwag tylko na PW),
Zastanawiałem się, dlaczego Kierownictwo Forum nie zaprzestało działań naruszających te dwa punkty.
Kliknąłem na kierownictwo Forum i istnieje tam miedzy innymi zapis: Tkacki.
Więc moje pytanie Panie Tkacki brzmi: jak To jest, że widzisz Pan że plują w oczy i mówią że deszcz pada a Pan jeszcze przytakujesz?
Mnie jest wytykane że poruszam się na krawędzi regulaminu forum, a inni za bezczelne oszczerstwa i systematyczne naruszania Regulaminu Forum otrzymują od kierownictwa oklaski?
Czy ktoś z kierownictwo tego Forum odważy się i przywróci tych paru krzykaczy do dyscypliny?
Pozdrawiam Tych, którzy byli i są innego zdania aniżeli @Marion.
Arkadiusz Freiberger