Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7.04.2019, 20:52 

Witam.
Nazywam się Przemek i trafiłem na to forum gdy przeszukiwałem internet w poszukiwaniu jakiegoś egzemplarzu 964 i 930 który może być do renowacji. Niestety nie natrafiłem na taki okaz i rozumiem,że Porsche to nie jest tania marka,ale po prostu jestem w ich wyglądzie zakochany i zawsze podobały mi się klasyki. Którego chciałbym mieć.Nie ukrywam też,że ostatnio trafiłem na RWB co jeszcze bardziej mnie rozkochało w sobie. Dlatego też mam pytanie do was. Cały dzień przeszukiwałem internet,ale nigdzie nie znalazłem jakiegoś egzemplarza do renowacji. Nikt ich nie sprzedaje czy tak szybko są kupowane,albo nie potrafię szukać. Nie będę ukrywać,że jestem 24 letnim facetem i na razie po prostu chciałem wybadać ile mniej wiecej bedę potrzebować pieniedzy na sam zakup auta.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

PostNapisane: 8.04.2019, 8:58 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Hej, był nie tak dawno czerwony G Model do renowacji, ale jakoś nikt się nie kwapił, by go kupić. Teraz chyba też mi coś mignęło w podobnym stanie. Jak rozumiem pisząc 930 myślisz na myśli auto wolnossące czyli właśnie G Model? Nie żebym chciał Cię zniechęcać, ale renowacja G czy 964 pochłonie dużo kasy, chyba bezpieczniej będzie zacząć od Boxstera czy 944.

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]