Już dawno myślę o porsche Z racji dużej rodziny tj. 2+3 zostaje chyba tylko Cayenne. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą pomoc przy wyborze "fajnego" egzemplarza i miło spędzony czas na forum.
Witaj Auto wyglada spoko , pytanie czy jasna tapicerka nie przeszkadza ja ze swojego doswiadczenia raczej bym sie na taka nie zdecydował , zbyt duzo uwagi trzeba poswiecic na utrzymanie czystosci Pozdrawiam
Witaj Auto wyglada spoko , pytanie czy jasna tapicerka nie przeszkadza ja ze swojego doswiadczenia raczej bym sie na taka nie zdecydował , zbyt duzo uwagi trzeba poswiecic na utrzymanie czystosci Pozdrawiam
Dzięki, tylko co zrobić że taki kolor najbardziej się podoba
Wez prosze pod uwage fakt, ze nasz GTS nie wymaga wkladu wlasnego. Nowy uklad hamulcowy, wymienione elementy zawieszenia, nowy akumulator i sopro innych czesci eksploatacyjnych. 2 komplety opon lato+zima w dobrym stanie - Pirelli P Zero i Pirelli Scorpion Winter. Jest tez wymieniony olej w skrzyni biegow, spawdzona geometria zawieszenia(ASO) i wiele innych dodatkowych czynnosci serwisowych, co sklada sie na spora sume pieniedzy, ktorych Ty juz nie bedziesz musial wydac.
W zwiazku z powyzszym odpadaja spore wydatki, ktore moga byc konieczne w przypadku innych ofert wiec samochod tanszy o ok 10-15 tys moze w praktyce okazac sie sporo drozszy od naszego GTS.
Nie wiem czy masz daleko do Trojmiasta ale zapraszam na jazde probna i napewno nie bedziesz zawiedziony stanem auta. Jezeli chcesz mozna sprawdzic nasze Cayenne w ASO Porsche w Sopocie - Lellek. Tam auto znaja, jest ksiazka serwisowa, fatury itd. Oczywiscie mozesz wybrac inny dowolny serwis w okolicach Trojmiasta.