wreszcie nadszedł czas kupienia tego jedynego... a tak na poważnie to chce się jeszcze latem pocieszyć i kupic Cabrio - w grę wchodzi jednak głównie Boxster. - może ktoś z koleżeństwa oglądał takie cacko (na zdjęciach ładne)
Nr klubowicza: 164
Może to jest jedna z tych okazji?
Pojedź z nim do ASO i będziesz wiedział.
Ps. Moc chyba 225KM?
Przebieg mały jak na 7 letnie auto. Ja swoim dużo nie jeździłem i w dwa lata zrobiłem ok 25 tys. Ale byłem na zlotach, na Hungaro i Sachsen ringach więc jak ktoś tylko w weekend jeździł dookoła miasta to może tak wyjdzie...
W każdym razie warto się autem zainteresować
Czy napis "Boxster" powinien być w kolorze nadwozia, czy srebrny?
Jak mniemam to drugie, więc klapa malowana, ale wątpię żeby ktoś się w samą klapę bawił.
http://www.carpron.com/multisite/d/1709 ... +rear1.JPG Chyba jasne nadwozia miały ciemny, a ciemne jasny.(teza)
Równie dobrze klapa może być od innego:DDDD, haha ale snuję. Chyba trzeba zobaczyć, ale radzę wziąć VIN i zadzwonić Porsche, albo lepiej żonę/koleżankę/dziewczynę poproś by zadzwoniła, powiedzą jej jeśli należy się trzymać zdala.