Witam Wszystkich, czekałem na ten moment kilka lat i stało się. Zakupiłem pierwsze Porsche
jest to Panamera 4. Kolor biały to również dla mnie nowość. Auto było kupione w salonie w Katowicach, a ja jestem drugim właścicielem.
Jestem ogromnym miłośnikiem BMW, mam e92 335i 350KM (do sprzedania), X5 3.0D i 4.4i, ale chyba przekonam sie do Porsche
Zrobiłem dopiero nieco ponad 1000km, prowadzenie super, bije BMW na głowę, silnik OK, ale myślałem, że auto będzie szybsze;) ale to tylko Panamera 4, widziały gały co brały:) może jakieś modyfikacje? ktoś bawił się z tym modelem? skrzynia biegów PDK super.
Zawieszenie fajne, dobry kompromis sportowej limuzyny. Niepokoją mnie stuki w tylnym zawieszeniu, będę musiał podjechać na sprawdzenie.
Jestem z Warszawy, jaki serwis tutaj polecacie ?
Zawodowo jestem pośrednio związany z Porsche:) współpracuje z marką Becker, m.in. producentem systemu nawigacji i infotaiment dla Porsche (PCM).
Sprowadziłem również do Polski i rozwijam europejski system informacji o ruchu drogowym Coyote, aby nieco oszczędzić na mandatach:) Polecam.
Pozdrawiam
Marek