Witam, jestem nowym użytkownikiem tego wspaniałego forum
Muszę przyznać, że nieraz miałem przyjemność je przeglądać ale dopiero teraz decydowałem się na rejestrację. Pewnie nie powiem nic odkrywczego o mojej miłości i pasji do Porsche, bo każdy z was na pewno czuje to samo
Porsche kocham od tak dawna, że aż sam nie pamiętam od kiedy... Mama mówi, że od kiedy tylko pamięta xD a na samochody zwracałem uwagę już od bobasa kiedy to w oknie mogłem stać godzinami i tylko burczeć na każde przejeżdżające auto
No a na tablicach rejestracyjnych uczyłem się literek
aż miło się robi jak o tym pomyślę... Ale nie będę Was zanudzał takimi opowiastkami
Faktem jest, że to właśnie samochody Porsche wielbię najbardziej i to nimi ciągle się fascynuję. Na razie ogranicza się to tylko do czytania i zbierania starych prospektów ale mam nadzieję, że za jakiś czas pod domem zagości u mnie jakieś piękne 911 (może 993tt albo chociaż jakieś 996 - nie będę aż tak wybredny
). No i co najważniejsze pasją udało mi się zarazić rodziców
Przy wyborze SUV'a jak mama usłyszała dźwięk Cayenne w salonie to zakochała się w mgnieniu oka
I jak sama mówi kolejnym autem będzie też Porsche
Pozdrawiam i mam nadzieję, że od teraz częściej będę włączał się w dyskusje na forum