Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.07.2011, 21:54 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
Mariusz. napisał(a):
Sprzedałem wczoraj moje porsche. Pierwszy konkretny klient ,który zadzwonił , przyjechał i umówiliśmy sie w ASO. Oczywiście potwierdzili opisywany stan oraz bezwypadkowośc 911. Porsche bedzie jeździło w Warszawie. Troche mi było szkoda na koniec ale to chyba normalne..

pocieszam sie tym ze napewno to nie było moje ostatnie Porsche :)

Gratulacje!

P.S. A jeśli sprzedałeś dzięki naszemu forum to jako nie klubowicz powinieneś dać jakiś datek na działalność statutową klubu... :D

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23.07.2011, 22:25 

Mariusz. napisał(a):
Sprzedałem wczoraj moje porsche. Pierwszy konkretny klient ,który zadzwonił , przyjechał i umówiliśmy sie w ASO. Oczywiście potwierdzili opisywany stan oraz bezwypadkowośc 911. Porsche bedzie jeździło w Warszawie. Troche mi było szkoda na koniec ale to chyba normalne..

pocieszam sie tym ze napewno to nie było moje ostatnie Porsche :)

A ja kupiłem Porsche od Mariusza :D Nic dziwnego, że było mu żal - auto jest w idealnym stanie i cudnie jeździ :D Nawet moja dziewczyna jest chyba trochę zazdrosna o tą nową zabawkę.
Szkoda tylko, że jutro rano jadę na urlop - niestety muszę zabrać inny samochód, żeby spakować bagaż mojej dziewczyny ... (ech z kobietami bywa ciężko) i przez tydzień nie nacieszę się "Prosiaczkiem"

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2011, 8:36 

Morał z całej sytuacji taki, że czasami warto być cierpliwym, troszkę dołożyć/dozbierać, a dobrzy ludzie pomogą i świnia zostaje w Rodzinie.
Myślę, że gdy zapadnie decyzja o zakupie, a zwłaszcza o wolnych środkach na tenże, to będę mógł pójść śladem Kolegi.

Jeszcze raz gratki.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]