BT napisał(a):
Witamy. Twoje auto jest zaprzegowe czy dałeś mu (jej?) okazje do rozprostowania nóg na Torze Poznan? W końcu to Wasze okolice. Co Cie skłoniło do zakupu tego modelu i czy jesteś z niego zadowolony?
Póki co zaprzęgowe. W Poznaniu mieszkam od niedawna, z chęcią bym pojeździł na Torze Poznań, ale z tego co widzę to nie jest to proste w sensie organizacyjnym ? Z tego miejsca chciałem prosić o informacje kolegów z Poznania jak można załatwić ta sprawę ?
Do zakupu skłoniło mnie parę rzeczy. Poprzednio miałem mocne auta innych niemieckich i japońskich marek. Mój wspólnik ma już drugie porsche i jak się przejechałem to faktycznie zachorowałem
Myślałem nad 911 lub Panamera, z racji na względy praktyczne wybór padł na Panamerę. Wersja Turbo S to już wynik mojej dewizy, że mocy nigdy za dużo
Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Przez to wszystko moja narzeczona teraz się przymierza do Caymana
PS. Czy są jakieś spoty organizowane w Poznaniu ? Czy przystąpienie do Klubu jest konieczne / mile widziane na takich spotach ?
Enix