Czesc. Jestem na forum pierwszy raz i ciesze sie ze znalazlem miejsce gdzie bede mogl kontaktowac sie z ludzmi, ktorzy maja wieksze doswiadczenie niz ja. Posiadam 911 (964) '92 Carrera 4 Cabrio. Samochod przyjechal z USA niedawno (znam auto od 7 lat). Niestety nie mam doswiadczenia jak wyglada w Polsce serwis itp. I stad moje pierwsze pytanie: autko jest na chodzie ale sie troche zdegenerowalo (typowe niewielki wyciek oleju, na moje ucho zawory do regulacji, paski, tu i tam delikatne pekniecia plastikow w srodku, swiatla tez US itp). Czy mozecie polecic kogos kto w kompetentny sposob wyprostowalby takie rzeczy (oczywiscie poza serwisem autoryzowanym). Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Dzieki za odpowiedz. Autko jest obecnie w Ostrowii Mazowieckiej wiec do Warszawy mam najblizej. Transport nawet w dalsze zakatki kraju nie stanowi problemu, mam dostep do lawety. Zalezy mi na kims kto z sercem potraktuje sprawe. Z gory dziekuje. Pozdrawiam.