Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam
PostNapisane: 7.08.2016, 15:58 

Witam wszystkich na forum
Jak się łatwo domyślić zacząłem myśleć o wstąpieniu do Klubu posiadaczy Porsche.
Żona twierdzi, że to przez to że wskoczyła 40, ale lepiej nowe auto niż nowa Żona :D

Mam nadzieję, że uda mi się w miarę szybko zrealizować moje marzenie.
Szukam 911. Ze względu na budżet (max 80.000) plus na inwestycje będzie to 996.
Aha auto typowy hobby car.
Jeden egzemplarz kuż oglądałem i byłem z nim w Porschepana, ale zdecydowanie porażka - oczywiście samochód, bo serwis i pracownicy są super.

W związku z tym założę nowy wątek na temat pomocy w zakupie/ewentualnej informacji o Klubowiczach chcących przewietrzyć garaż

Tymczasem szerokości dla wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia wkrótce na drodze :)

Tytuł: Re: Witam
PostNapisane: 7.08.2016, 16:31 

Witamy,powodzenia w poszukiwaniach :D jak już znajdziesz dobry egzemplarz na pewno będziesz zadowolony, ja jestem świeżym posiadaczem 996 i dla mnie samochód jest super :mrgreen:

Tytuł: Re: Witam
PostNapisane: 11.08.2016, 19:53 
Witaj !
Postanowilem sprzedac swoja 996 chociaz narazie nigdzie jeszcze jej nie oglaszałem oprocz PCP , jak na razie kazdy pyta co i jak , albo budżet nie puszcza itd. prawda jet taka ze jezeli cos jest dobrze zrobione i dla "siebie" to zawsze troche kosztuje :) Wszyscy chcieliby jezdzic wypasionymi "igielkami" ale jak przyjdzie do placenia to zaraz " Aczemu tak drogo" :) :) Pozniej kupuja jakiegos "szczurka" pompuja w niego 20-30 tys , suma sumarum wychodzi oklo 100tys i twierdza ze okazje kupili !!!! Pozdr

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]