No i sesja doszła do skutku Powien tyle,że Turbo jeździ się niesamowicie.Genialnie wgniata w fotel przy przyśpieszaniu,zawieszenie jest niespodziewanie komfortowe i w środku też nie było problemów z miejscem Samochód marzenie...
No to jedziemy z fotkami
Całe auto: Detale:
Nr klubowicza: 164
Cześć wam
ostatnio byłem zajęty i nie mogłem się spotkać.
Dajcie znać na pw to się spotkamy - ale dla mnie albo około 19 w tygodniu albo lepiej weekend.
Pozdrawiam
ostatnio byłem zajęty i nie mogłem się spotkać. Dajcie znać na pw to się spotkamy - ale dla mnie albo około 19 w tygodniu albo lepiej weekend. Pozdrawiam
Witamy Cieszymy sie z Maffem,że chciałbys się spotkać.Myślę,że jak juz to w weeekend byłoby lepiej.My bardzo chętnie obejrzymy Boxstera z bliska ale chyba chciałbyś też spotkać się z Piotrkiem O tym to już nie nam decydować...Ale fajnie było by zrobic mini zlot PCP
Moje fotki:
Niestety tylko tyle fot bo większość przepalona
Auto masakrycznie wbija w fotel!
W pierszej chwili nic ale gdy załaczy Turbina! Masakra!
Wielkie Podziękowania dla Piotrka dla udostępnienie auta i przejażdżke
Weekend jest optymalny bo właśnie dzisiaj auto pojechało do serwisu na wymianę płynu hamulcowego i prawdopodobną wymianę tarczy sprzęgła.
Pod koniec tygodnia będzie z powrotem
Chętnie spotkam się również z Piotrem
Weekend jest optymalny bo właśnie dzisiaj auto pojechało do serwisu na wymianę płynu hamulcowego i prawdopodobną wymianę tarczy sprzęgła. Pod koniec tygodnia będzie z powrotem Chętnie spotkam się również z Piotrem
no, wymiana sprzęgła po ok 10tys do dobry wynik, chyba jeden z lepszych
Marion napisał(a):
Jasmin napisał(a):
Weekend jest optymalny bo właśnie dzisiaj auto pojechało do serwisu na wymianę płynu hamulcowego i prawdopodobną wymianę tarczy sprzęgła. Pod koniec tygodnia będzie z powrotem Chętnie spotkam się również z Piotrem
no, wymiana sprzęgła po ok 10tys do dobry wynik, chyba jeden z lepszych