mam 24 lata , mieszam w łodzi / radomiu ( czesciej to pierwsze
wlasnie zostalem szczesliwym posiadaczem
wymarzonego 996 tt (foto ponizej)
auto sprowadzone zza wielkiej wody .
Mam nadzieje ,ze na najblizszym zlocie uda
sie poznac innych zarazonych osobiscie
Pozdrawiam serdecznie
Piotrek
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Nie wiem jak łódź, ale miałem wątpliwą przyjemność jechać przez Radom - jak dla mnie katastrofa; było już ciemno, a miałem wrażenie, że asfalt zrolował się jak fałdy na mózgu Niemniej jednak życzę przyjemnej jazdy
Hm, jak opuszczalem radom to nie bylo tak zle. Bywalem tam pare razy od tamtej pory i z tego co widzialem jest lepiej niz jak wyjezdzalem. Duzo glownych drog wyremontowali.
Ktoredy ty tam jechales?
Chyba jakoś przez centrum zgodnie ze znakami na Lublin. Chociaż muszę przyznać Ci rację, Wampir: jest było lepiej niż rok wcześniej: Mniej remontów widac, na krótszym odcinku musiałem POWOLI jechałem. Niemniej jednak główna trasa nadal poniżej oczekiwań.
szeryf: od 1 ronda w radomiu od strony kielc (bo do ronda robili pare lat temu) do ronda rozdzielajacego lublin/wawa jest droga ok, chociaz czasem niezle korki. Dalej na wawe nie jest az taka zla, taka sama mniej wiecej jak do samego ronda od strony kielc - troche koleiny, ale widywalem duzo gorsze, a na lublin niestety ostatni raz jechalem chyba ze 2 lata temu, i moze ze 4-5 razy w zyciu, wiec jej kompletnie nie kojarze.
Witam.Też jestem z łodzi Mój dobry kumpel,Maff(wspomniany już) mieszka jakieś 200 metrów od Ciebie i prawie codziennie podziwia Twoje Turbo Chcieliśmy zagadać do Ciebie o sesję ale nie było okazji.Bardzo bysmy chcieli,byłaby to dla nas niesamowita frajda Jeśli kolega Jasmin też byłby zainteresowany to może podwójna sesja
Jeśli nie chcecie o tym rozmawawiać na forum to zapraszam na PW
Pozdrawiam,mam nadzieję,że się zgodzicie
Kolega wszystko już praktycznie napisał W zasadzie nie mam dobrych fotek Turbo,a sądzę że dobrze by wyglądała jakiaś fajniejsza sesja na forum Pozwolę sobie wrzucić to co mam (mam nadzieję,że kolega właściciel się nie obrazi...)
Jeśli będziesz chciał to oczywiście zasłonię blaszki,Sąsiedzie Ale na Twoim zdjęciu są nie zakryte więc i ja takie pozwoliłem sobię wrzucić Mam nadzieję,że fotki się podobają(chociaż troszkę )i Panowie rozpatrzą prośbę moją i kolegi Krzycha911
Moje GG Krzychu juz podał
Turbo jest genialne,Boxster S Jasmina(miałem go okazję dwa razy widzieć na żywo)tez jest śliczny.Bardzo fajnie skonfigurowany
Fotografowanie ciekawych samochodów to nasza pasja więc gdybyście się zgodzili naprawdę bylibyśmy wdzięczni