Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6.06.2010, 18:44 

axel napisał(a):
Dobrym pomysłem przed zakupem jest też zaopatrzyć się w miernik grubości lakieru wydatek niewielki a naprawdę jesteś wstanie bez trudu określić czy dany element był drugi raz malowany mnie udało się już 4 samochody odrzucić niby 100% bezwypadkowe a szpachli bylo tyle że poza skala miernika w tym jeden cały malowany teraz jak jadę oglądać to przez telefon pytam czy jest pewny że auto nie miło żadnych przygód bo jadę z daleka i jestem zaopatrzony w miernik :twisted: w tym monecie często sprawa się wyjaśnia :D

jak dla mnie to nie ma znaczenia czy było lekko poobijane, byle nie bylo uszkodzenia zawieszenia, silnika czy ogolnej konstruckji auta

Przed zakupem oczywiscie dokładne oględziny i jazda z zaprzyjaźnionym mechankiem.

Jak wspominałem, nie ma sie gdzie spieszyć, docelowo mysle ze październik - listopad najpozniej bede juz jeździł 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6.06.2010, 21:12 

Widzę, że kolejna osoba z Krakowa, super - jest nas coraz więcej :)

Facet, od którego kupiłem swojego boxstera ma pod domem niebieską carrere rok 2004, ponoć też na sprzedaż. Nie wiem ile go ceni i czy dalej jest w opcji 'for sale', ale jakbyś chciał, to mogę się zorientować.

Tytuł:
PostNapisane: 6.06.2010, 21:30 

troche ludzi z okolic krakowa jeżdzi porsche

Tytuł:
PostNapisane: 7.06.2010, 17:38 

kluczowe w twoim poscie jest slowo "okolic"

Tytuł:
PostNapisane: 7.06.2010, 19:58 

Poza tym nie tak wiele osób udziela się na forum. Chociaż ja tutaj jestem nowy, to może jeszcze nie poznałem wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 8.06.2010, 15:21 

tomib napisał(a):
Widzę, że kolejna osoba z Krakowa, super - jest nas coraz więcej :)

Facet, od którego kupiłem swojego boxstera ma pod domem niebieską carrere rok 2004, ponoć też na sprzedaż. Nie wiem ile go ceni i czy dalej jest w opcji 'for sale', ale jakbyś chciał, to mogę się zorientować.

raczej nie mój budżet :oops: :(

Tytuł: :)
PostNapisane: 8.06.2010, 17:47 

tak z tego co widzialem przejazdem to w niemodlinie pierwsze domy po prawej jak wjezdza sie od nysy stoi 996 z na oko lekko uszkodzonym przodem nie wiem moze jest na sprzedaz bo juz tam troche stoi i sie nic z nia nie dzieje:) takze jak bys byl gdzies w okolicach to mozesz zerknac zapytac:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]