Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.06.2008, 23:24 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
Właśnie takie miałem w 928..... :lol: ...rozmiar 17"...dla mnie najładniejszy wzór felg pasujący do aut około 18-20 letnich.

Teraz mam 18", co do odczuć i wrażeń to są zupełnie inne auta, 928 to przede wszystkim komfort i wygoda, połączone z dobrymi osiągami, natomiast 911 to spartański samochód, bardzo trudno nad nim zapanować, ciasny, mało wygodny, ale osobiście lepiej czuję się w 911, bardzo przypomina mi czasy Garbusów.

Czemu zmieniłem..... to było tak, sprzedałem 928 ponieważ miałem problemy finansowe, budowa domu, rozwój firmy, ogólnie każdy grosz był bardzo potrzebny.
Jednak po upływie pół roku trochę się wszystko pozmieniało, a i 964 trafiło się ciekawe w dobrych pieniądzach więc go kupiłem.... :lol:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23.06.2008, 23:25 

Tom Wielicki napisał(a):
lesnik117 napisał(a):
Ile chcę ??

Na myśl przychodzi mi reklama MasterCarda. Realizacja młodzieńczych marzeń: Bezcenne.
Ale dzięki za info, będą miał to w pamięci .....

Way to go buddy !!! Nistety nie mialem czasu tu zagladac, ani cieszyc sie czarna (chociaz nadal brakuje mi zaworu AUX AIR :wink: ) ale widze ze nas sie robi wiecej. Zakladam ze najszerszego prosiaczka juz poznales bo widzialem ze ci gratulowal.

Jak juz ogarniesz 2ke do gory w extremalnych sytuacjach to reszta jest sama przyjemnosc. Zlewa sie z drogo i wkleja w asfalt, no i polyka duze segmenty asfaltu za jednym lykiem.

Mialem troche zabawy z ustawieniem wtrysku, mam KJet z 85. Drobne eleketrychne przygody jak to w nich bywa. Jenak najprzyjemniesze autko w prowadzeniu jakie mialem, a mialem ich sporo. Chyba nawet zona sie przekonuje. Mysle ze gdyby teraz wyszlo 928S4 / GTS z najnowsza technologia nikogo by nie odstraszyly. Dzwiek V8 na 100mm tlokach to niewiarygodny dzwiek.

Pozdrawiam i zakladaj karty na punkty na wszystkich stacjach !! Prezent pod choinke bedziesz mial zalatwione. :idea:

Witam, witam - Mam wielką nadzieję, że moja 928 mając tyle lat co Twoja będzie prezentowała się równie pięknie. Zdjęcie z Kazimierze jest zajefajne :)

Tytuł:
PostNapisane: 23.06.2008, 23:31 

Cholera - mam teraz wielką zagwozdkę z tymi felgami. Początkowo wybrałem wzór Turbo, jednak później (po namowach żony) zmieniłem je na te drugie, sam jednak byłem przekonany, ze wzór Turbo pasuje jedynie do 911. Jednak na Twoim autku wyglądają doskonale ... Nie wiem sam. Wszystko jeszcze można zamienić ....

Tytuł:
PostNapisane: 24.06.2008, 0:34 

Wiesz tak dla informacji, ale felgi Turbo w 928 GTS(podkreslam GTS) to standart;](seria)
PS: Coś mi sie pokićkało, nie to nie jest standart, ale jak dla mnie to jedyne właściwe felgi do tego modelu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]