Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie. Dwa słowa o mnie. Chyba nie będę oryginalny ale odkąd pamiętam interesowałem się szeroko pojętą 'motoryzacją' a samochody to moja pasja. Wszelkie możliwości jazdy niezwykłymi samochodami, muzea motoryzacyjne w tym w Maranello no i oczywiście w Stuttgardzie, wydarzenia i eventy, motoryzacyjne itp. są miejscami gdzie można mnie spotkać w wolnym czasie. W rodzinie zawsze były ciekawe samochody choćby takie jak Alfa 155V6, BMW 750 czy MB CL500 ale mnie zawsze ciągnęło do Porsche - jedno z marzeń z dzieciństwa (w swoim 'bucket list' jest oczywiście kupno Porsche).
Ostatnio postanowiłem, że trzeba powoli realizować swoje plany i dlatego też bardzo intensywnie poszukuję 986. Myślałem o początku produkcji, jako drugi samochód, nad którym mogłbym trochę popracować i rozpocząć swoją przygodę z Porsche.