Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 25.06.2014, 15:52 

Witajcie maniacy porsche!
Co tu o sobie napisac. Mam na imie Andrzej. przez dluzszy czas mieszkalem w Anglii, obecnie mieszkam w Szczecinie. Pracuje na bloku operacyjnym jako instrumetariusz. Zarazilem sie choroba zwana porsche daaawno temu :D
Mialem/mam 930 ktora niestety chyba pojdzie na czesci po kolizji ktora otrzymala :? Na pocieszenie znalazlem znalazlem 924 Turbo, baardzo fajny samochodzic. Oprocz tego posiadam pontiaca trans am 3 generacji z jedynym wlasciwym silnikiem 8) i skromny dupowozik w postaci alfy 156

Tytuł:
PostNapisane: 25.06.2014, 22:46 

Gdzie znalazłeś 924 turbo? Możesz sie pochwalic autem?
Miałem takie auto, zielone, kupione własnie ze szczecina.

Tytuł:
PostNapisane: 25.06.2014, 23:03 

szukalem 924, poszukiwania trwaly dlugo bo albo samochod nie taki jak w opisnie ogloszenia albo brak czasu na podroz i obejrzenie samochodu. na turbo trafilem doslowanie przypadkiem. doslownie 3 dni pozniej bylo juz moje. pozniej tylko latanie po urzedach z zarejestrowaniem tego w polsce i mozna bylo sie cieszyc samochodem. Przyznam szczerze ze nie jezdze nim duzo. Moze to dziwnie zabrzmi ale lubie w wolnej chwili pojsc do garazu i po prostu popatrzec na niego W wolnej chwili pocykam fotki i zaloze odpowiedni temat na forum :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.06.2014, 23:15 

Nr klubowicza: 193
Witam i gratuluje :D
Czekamy na informacje o 931. Mało ich u nas. Mniej niż 20 sztuk zdaje się.
Kierownica po lewej? :)

924 '83 LM8U - Tor Poznań 2:04,992

Tytuł:
PostNapisane: 25.06.2014, 23:22 

930stke mam rhd stety albo niestety ale niestety pojezdzilem nia w polsce nieduzo. baran totalnie mi ja skasowal. Caly czas sie zastanawiam co zrobic. sprzedac na czesci, wiem ze bez problemu pojdzie czy ratowac ja, czasami wygrywa bardziej ta druga opcja ale po prostu nie wiadomo od czego sie zabrac. uwielbiam ten samochod i serce nie pozwala mi sie z nim rozstac. na dodatek lubie sam pogrzebac przy aucie, wtedy wiem co mam i jak to jest zrobione a ostatnio mam taki natlok pracy ze wracam tylko spac do domu Confused

931 lhd oczywiscie, samochod jest rewelacyjny i jesli sytuacja zyciowa mnie do tego nie zmusi to nigdy jej nie oddam. Potomstwo je kiedys dostanie jak zasluzy :D

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]