Cześć,
na początku chciałem się przywitać.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem 911. Mimo, iż jestem nowym forumowiczem to auto części z was znane. Około dwa tygodnie temu pewnej pochmurnej soboty wraz z moją wybranką serca wybraliśmy się na małą przejażdżkę (ok. 430 km od Poznania). Droga zaprowadziła nas do kolegi Andruszki i po kilku chwilach rozmowy i wypiciu gorącej herbaty stałem się posiadaczem Srebrnego Prosiaka.
Nr klubowicza: 263
Witam także kolegę i gratuluję nabytku.
Czy ceny w PCP są wg was tak odstraszające, że opłaca się aż do Raszyna jechać na standardowy serwis? a czas i koszty dojazdu nie zrównoważą kosztów PCP?
Właśnie. Poza tym, jest w Poznaniu co najmniej jedna alternatywa dla ASO, przynajmniej jeśli chodzi o standardowy serwis. Namiar podałem w wątku o mechaniku w Poznaniu.
z moich doświadczeń wynika, że warto, nawet na standardowy serwis...
jeśli w grę wchodzi wyłącznie wymiana oleju to już zakrawa na szaleństwo ale w tym przypadku auto kupione pod Siedlcami... nie widzę przeszkód skoro to po drodze