Michał Forma napisał(a):
Wracając do wątku z forum chciałbym Was Koledzy przestrzec przed serwisem " Auto Dusza Specjalizacja Porsche" z Mikołowa. Po sprawdzeniu przez nich wycieku oznajmili, że do wymiany jest magistrala gdyż jest starego typu. Całe szczęscie, że nie zostawiłem u nich auta i podjechałem do Pana Krystiana z Porsche - Spec który szybko namierzył wyciek (wymiana małej uszczelki) i już wszystko jest jak należy.
Magistrala jak widać na zdjęciu była już wymieniona wcześniej także udając sie do serwisu Porsche w Mikołowie radzę się 3 razy zastanowić...
Tym sposobem jestem bogatszy o pare tysięcy zł
Pozdrowienia
Szanowny Panie,
był Pan umówiony na wstępną diagnozę wycieku co trwało około 30 min i w wypadku gdy nie znajdujemy informacji iż w danym samochodzie w/w magistrala została wcześniej wymieniona a są szczególne miejsca wycieku które na to wskazują nasze przypuszczenia padły właśnie na nią...
Natomiast stwierdzenie że chcieliśmy Pana oszukać/naciągnąć jest trochę nie na miejscu i na wyrost co nie miało miejsca!!!
Mechanik stwierdził na wstępnej diagnozie iż wyciek jest z konkretnego miejsca a pracownica biurowa wyceniła magistralę i jeżeli by nie było takiej potrzeby na pewno byśmy jej nie wymienili ale Pan wie lepiej...
Z moich informacji nie zostawił Pan u nas ani złotówki i bezpodstawnie Pan nas oczernia.
Nie mam nic więcej do dodania.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia