Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4.03.2016, 13:31 
Członek Zarządu PCP

To prawda :) Ja już wyrobiłem sobie nawyk, że po uruchomieniu silnika pierwsze co robię to naciskam guzik PSE. Ale w dalszej trasie zdarza się że jeżdżę "cicho" :)

PostNapisane: 14.06.2016, 21:45 

do "joko"

Czy wymieniłeś wydech w MG Motorsport? Jeżeli tak to podziel się opinią, też rozważam wymianę i myślę o tej firmie.

PostNapisane: 22.06.2016, 20:58 

Rozważam montaż w PCK systemu PSE w moim 4S - nie słyszałem jeszcze na żywo brzmienia takiego wydechu w modelu którego jestem szczęśliwym posiadaczem. Wiem, że są filmiki na youtubie ale to nie to samo :cry: w wątku dotyczącym tego systemu wszyscy są na TAK, ale wydać około 13-tys i pózniej stwierdzić, że jednak to nie jest to angry9: czekam na wasze sugestie i rady :roll:

Tytuł: Wydech do 997
PostNapisane: 23.06.2016, 8:09 
Członek Zarządu PCP

PSE jest bardzo dobry, choć ciągle mam wrażenie że za cichy Mam nadzieję, że na zewnątrz słychać lepiej Gdybym trafił auto bez PSE to chyba założyłbym coś w stylu MG albo Akrapovica. Ważne, by wydech miał także cichszy tryb, bo ryk w trasie potrafi solidnie zmęczyć.

PostNapisane: 23.06.2016, 9:20 

wit007 napisał(a):
PSE jest bardzo dobry, choć ciągle mam wrażenie że za cichy Mam nadzieję, że na zewnątrz słychać lepiej Gdybym trafił auto bez PSE to chyba założyłbym coś w stylu MG albo Akrapovica. Ważne, by wydech miał także cichszy tryb, bo ryk w trasie potrafi solidnie zmęczyć.

Też rozważałem MG tym bardziej, że są z mojego miasta :) Jednak auto jest na gwarancji porsche approved i to jest powodem, że skłaniam się do oryginalnego PSE, dodatkowo to na co zwróciłeś uwagę głośniejszy wydech jest tylko wtedy kiedy się go włączy i przy dłuższych trasach można go odpuścić.
Tylko jak on brzmi "na żywo" :idea: :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]