Majkel_ napisał(a):
podzielisz się swoimi spostrzeżeniami?
Tsubasa ma racje.
Mnie osobiście w tym aucie nie spodobał się stan środka widać braki (zresztą sprzedający to napisał) Z zewnątrz chyba wygląda nieźle - oczywiście do sprawdzenia osobiście - bo zdjecia lubią przekłamywać, zwłaszcza jak się je robi tak żeby nie pokazały wad
Ale generalnie jest to auto na rynek amerykański - silnik 4,7 z mocą 245KM - europejskie były mocniejsze (na forum 924.pl - znajdziesz więcej informacji na ten temat - był nawet niedawno poruszany temat tych słabszych silników).
No i dochodzi automat, który chyba w dodatkowo będzie spowalniał to autko.
Oczywiście sprawa silnika i mechaniki do sprawdzenia, najgorsze jest to że nie ma wielu specjalistów od tych aut (jak ja planowałem zakup 928 miałem zamiar jechać z autem na sprawdzenie do Michała z Raszyna).
Dochodzi do tego że auto możesz rejestrować tylko na żółte tablice (na zabytek), potem jest problem z wyjazdem autem z kraju czy też sprzedażą jego poza Polskę.
To są moje spostrzeżenia - nie jestem ekspertem w tym temacie, zwłaszcza, że komuś może nie zależeć na mocniejszym aucie czy też na manualnej skrzyni... (fakt jest faktem że auto jest dosyć tanie... podejrzanie tanie (droższe o 4k od wraku... który jest też wystawiany na tym portalu)