|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Grefkow
|
Napisane: 12.11.2019, 8:04 |
|
|
Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym dołączyć do grona posiadaczy tej marki. Poszukuję samochodu z jak w temacie. Z tego co już wyczytałem ten silnik to bubel. Natomiast w ogłoszeniu gość pisze ze zrobił remont tu ctat "Przed sprzedażą , dosłownie miesiąc temu musiałem wyremontować silnik gdyż wymagał napraw i usunięcia usterek. Gruntowny remont, który kosztował mnie 20 000 PLN zrobiony został przy współpracy z serwisem PORSCHE LELLEK WROCŁAW. Dzięki temu w samochodzie zostały usunięte wszystkie usterki (nawet poprawione fabryczne wady).
Z tego co najważniejsze: Wszystkie wnętrzności silnika są nowe, począwszy od panewek, tłoków, pierścieni, zaworów, nowy rozrząd. Dodatkowo z lepszych materiałów wytulejowane zostały cylindry. Magistrala wodna aluminiowa. Nowe króćce, oleje Itd. Faktury przekażę kolejnemu właścicielowi." Samochód wystawiony za 35000 i pytanie moje co mogło pójść nie tak ze ktoś się pozbywa samochodu w cenie remontu??? Warto się tym zainteresować? Pzdr
|
|
Góra |
|
lotoss
|
Napisane: 12.11.2019, 9:48 |
|
|
Bo cayenny jak i panamery to maszyny do lizingu przez pierwsze 3-5lat a po zamortyzowaniu warte 1zł. Ktoś to potem kupuje i zaczynają zarabiać serwisy. Taki jeden pojeździ, wyda kase i mówi że miał porsche.
Gdybym miał kupić samochód za te pieniądze zrobiłbym tak jak robią bogaci szwajcarzy, kupił nową skodę na gwarancji i szanował swoje pieniądze.
|
|
Góra |
|
Grefkow
|
Napisane: 12.11.2019, 10:06 |
|
|
Mi nie chodzi o porady co kupić tylko jak kupić cayenne i nie wtopic. Interesuje mnie tylko ten model.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|