Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2.12.2016, 15:32 

Witam,
Mam na oku 911.2 w salonie Porsche Approved w Sopocie. Samochód z 2016 r wystawiony jest za ok 600tyś, zanim tam trafił to jak byłem na przeglądzie ze swoim 997 to jeden ze sprzedawców rzucił że "za 550 do oddania". Ile z waszych doświadczeń rzeczywiście można w takich negocjacjach ugrać? Wiadomo sprawa indywidualna ale może jacyś rekordziści podzielą się swoimi technikami?

PostNapisane: 2.12.2016, 16:45 

Czasem ze 100,000 ktoś nie chce zejść nawet o tysiaka, ale zawsze wal 10-15% w dół. U mnie się sprawdza:)

PostNapisane: 2.12.2016, 17:08 

W 3City są podajże 2 czerwone 991.2, jedna z nich była lekko bita i prawie nikt o tym nie wie... jeżeli masz na oku czerwona to sprawdź dokładnie historie samochodu

PostNapisane: 2.12.2016, 18:14 

Nr klubowicza: 412
mgrab napisał(a):
Witam,
Mam na oku 911.2 w salonie Porsche Approved w Sopocie. Samochód z 2016 r wystawiony jest za ok 600tyś, zanim tam trafił to jak byłem na przeglądzie ze swoim 997 to jeden ze sprzedawców rzucił że "za 550 do oddania". Ile z waszych doświadczeń rzeczywiście można w takich negocjacjach ugrać? Wiadomo sprawa indywidualna ale może jacyś rekordziści podzielą się swoimi technikami?

dc1 napisał(a):
W 3City są podajże 2 czerwone 991.2, jedna z nich była lekko bita i prawie nikt o tym nie wie... jeżeli masz na oku czerwona to sprawdź dokładnie historie samochodu

Dobra rada jeżeli sprzedawcą jest Pan Maciej S. to lepiej sprawdź ten samochód w innym serwisie czy wszystko jest z nim o.k.!!!
Niestety mam bardzo złe doświadczenia z tym sprzedawcą. Ukrywa co może i nie mówi całej prawdy o samochodzie nawet jeżeli zapytasz wprost to niestety możesz się spodziewać kłamstw dotyczących historii samochodu jak i bieżącego stanu!!!
Niestety to nie tylko moje spostrzeżenie. Poczytaj poniższy wątek i wypowiedzi kolegów: sylwester i wit007.

cayman-987-2-lub-981-t14817.html

Marcin
było: 986, 987S, 996.2 Targa Orient Red Metallic
jest: Macan S i Boxster 718
http://WWW.AURAN.PL
http://WWW.MISSALA.PL
Perfumeria Quality Gdańsk

PostNapisane: 2.12.2016, 18:36 

Dzieki za ostrzezenie. Moje kontakty z PCS sa dosc dobre ale poza zakupami drobiazgow czy okresowa wymiana jakiejs pierdoly to nic wiecej.

W salonie approved maja to demo ktorym podobno jezdzil Wojciech Amaro. Podoba mi sie ten kolor, generalnie zestawienie kolorystyczne z jasnymi fotelami...ale cena 609 to dosc sporo patrzac na to ze jest to jednak nieco "golas".

Z drugiej strony w PC Warszawa maja tez demo kabrio co jest blizsze mojemu sercu i do tego ze sport chrono, PSE plus kabrio no i wyjsciowo nieco taniej...

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]