Wystartował nowy serwis - TwojaFura.pl
15 sierpnia uruchomiony został nowy serwis internetowy
www.Twojafura.pl skierowany do szerokiej grupy zakochanych w swoich 4 kółkach, polskich automaniaków.
Sam pomysł na tego typu stronę nie jest może czymś nowym, bowiem podobne funkcjonują już od dłuższego czasu za granicami Polski, jednak przyznać trzeba że naprawdę ciężko byłoby znaleźć drugi tak dobrze wyglądający i dający swoim użytkownikom równie duże możliwości serwis.
W czym ta różnica? Zacznijmy może od tego że całość prezentowanych na Twojafura.pl samochodów podzielona została na kategorie (po tuningu, seryjne, rajdowe, zabytkowe) co znacznie ułatwiło internautom nawigację i przyspieszyło proces wyszukiwania. Druga największa różnica leży w samym podejściu do prezentacji samchodu. Każdy użytkownik po zarejestrowaniu dostaje do swojej dyspozycji wirtualny garaż w którym umieszcza i opisuje swoje obecne i byłe już samochody. Sama karta pojazdu wzbogacona została o panel historii, gdzie użytkownik może zaprezentować modyfikacje czy naprawy które przeprowadził w swoim samochodzie.
Pomyśleliśmy też o rasowych tuningowcach dając im również możliwość pochwalenia się swoimi osiągnięciami. Do grup tuningowych skierowna jest także opcja zakładania wirtualnych klubów tuningowych w ramach Twojafura.pl oraz generator pozwalajacy na tworzenie list z pełnymi opisami samochodów i prezentację ich na innych stronach www.
Gdyby tego było mało, każdy użytkownik dostaje do swojej dyspozycji panel książki serwisowej. Ta dostępna wyłącznie dla prowadzącego ją użytkownika część serwisu pozwala prowadzić notatki dotyczące utrzymania i serwisu samochodu. Dlatego też z pomocą Twojafura.pl nawet najmniej rozgarnięty automaniak nie zapomni o wymianie oleju na czas.
Najważniejsze jest jednak to że Twojafura.pl ciągle się rozwija. Ciągle pracujemy nad usprawnieniem jej działania oraz powiększeniem możliwości jakie na dzień dzisiejszy oferuje. W planach są również liczne konkursy z naprawdę ciekawymi nagrodami, współpraca z pismami motoryzacyjnymi i tuningowymi oraz współudział Twojafura.pl w organizacji większych imprez motoryzacyjnych w Polsce. Po tygodniu działalności nawiązaliśmy już współpracę z portalem furious.pl gdzie prezentowane będą wywiady z posiadaczami najciekawszych samochodów Twojafura.pl, a to dopiero początek
Panowie co tu dużo mówić... reprezentujecie markę-legendę, samochody które internauci chętnie by zobaczyli, a ja chciałbym im dać ku temu okazję
Wszystkich chętnych zapraszam - TwojaFura.pl -
http://www.twojafura.pl
PS prosze nie traktować mojego posta jako spamu
. Starałem się skontaktować z Szefostwem PCP z pytaniem o pozwolenie ale niestety nie udało mi się. Jeśli więc naginam zasady forum proszę nie krzyczeć
Pozdrawiam serdecznie
Łukasz