Autor |
Wiadomość |
Loras
|
Napisane: 25.02.2025, 12:28 |
|
Dołączył: 28.05.2020 Posty: 621 Lokalizacja: Bydgoszcz / Poznan
Nr klubowicza: 711
|
prnit napisał(a): mam jedno konto prnit, od dość dawna, sprawdz sobie, nie wiem po co mam cokolwiek zakładać i sobie odpowiadać, jesteś jakimś handlarzem oszustem, brak słów gdzie jest tutaj admin że pozwala wrzucać takie auta gdzie jak na dłoni widać ze są mega powypadkowe i nie ma o tym nawet zdania, szczerze to ty powinieneś bana dostać za coś takiego. Możesz sobie pisać o samochodach co masz ochotę (choć wolałbym zebyś nic nie pisał i po prostu zniknął), ale nie możesz mnie obrażać i nazywać od oszustów, nie do tego służy forum.
|
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 25.02.2025, 12:42 |
|
|
Loras z chęcią cofne te epitety ale w twoich ogłoszeniach tworzysz sam sobie taki obraz, w 718 w ogłoszeniu nie ma SŁOWA o tym że auto jest po wypadku, dlaczego? teraz w tym gt4 szkoda na 300 tysi a ty piszesz o malowaniu kilku elementów, sorry ale czy dobrze to wygląda? Napisz auto po wypadku i tyle, są dziś raporty i wszystko sie znajdzie to juz nie te czasy.
|
|
Góra |
|
Loras
|
Napisane: 25.02.2025, 13:30 |
|
|
prnit napisał(a): Loras z chęcią cofne te epitety ale w twoich ogłoszeniach tworzysz sam sobie taki obraz, w 718 w ogłoszeniu nie ma SŁOWA o tym że auto jest po wypadku, dlaczego? teraz w tym gt4 szkoda na 300 tysi a ty piszesz o malowaniu kilku elementów, sorry ale czy dobrze to wygląda? Napisz auto po wypadku i tyle, są dziś raporty i wszystko sie znajdzie to juz nie te czasy. Chronologicznie: 1) Wystawiam boksa, nie znam cie, nie chcesz kupic, jakies fake konto z 3 postami wrzuca zdjecia szkody boksa na co ty później odpowiadasz, że to złom, jak tak można... 2) Chwile pozniej inne fake konto z 3 postami wykopuje mój stary post z nieaktualna sprzedażą (co za desperacja, nie ma innych aut na sprzedac to wskrzesimy zamkniety temat), pytając czy aktualne i pyta o szczegóły, byś znowu się pojawił w poście i znowu odpowiadał, jak tak można, to złom, to oszust itd. Średnio rozwnięty szympans jest w stanie odnaleźć tu analogie w tych historiach, juz pomijając że obydwie sytuacje następują niemal dzień po dniu. I nawet bym szanował za przebiegłość... mimo ze to nie fair zachowanie, gdyby nie te wyzwiska w moja śtronę i kluczowy najbardziej smutny fakt... że ty nie masz w tym żadnego merytorycznego celu, tylko karmienie swojego nieszczęścia i pielęgnowanie zawiści do innych ludzi - nie sprzedajesz ani 981 ani 718, abyś miał z tego jakąkolwiek korzyść w postaci umniejszania wartości innym egezemplarzom na rynku czyli po prostu ich dyskredytowanie. Jak Walaszkowy "Rudy" z Blok Ekipy. Dane które wyciągasz są albo nieprawdziwe albo subiektywne albo podkoloryzowane, we wszystkim tylko jeden cel - by drugi mał gorzej niż ty. I tu niestety jest problem, bo nie będzie miał gorzej, bo nie da się upaść niżej niż mieć takie podejście do życia. Mimo wszystko życze tobie wszystkiego dobrego - bo tak wlasnie pozytywnie zachowują się prawdziwi fani tej marki i dlatego jestem w klubie 
|
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 25.02.2025, 17:11 |
|
|
Tak, zawziąłem sie na ciebie, zakłam sobie konta i wrzucam posty  człowieku czy ty nie widzisz co robisz? oszukujesz ludzi. Tutaj masz zdjęcia swojego CUDA z aukcji, przeciez to auto nie ma przodu https://en.autoconsultant.com.ua/automo ... 2hs220704/Piszesz ze jest PA  po czym piszesz ze właściwie to nie, piszesz ze tak jest naprawione auto że jak fabryka i ogólnie to o co tym ludziom chodzi, w ogłoszeniu nie ma ANI jednej informacji ze auto jest po wypadku. Szukasz wszędzie jakiś wrogów ze niby ja sam ze sobą piszę  człowieku jak sprzedajesz auta po grożnych, mocnych dzwonach to napisz że auta są po dzwonach i temat będzie zamknięty a na razie robisz z siebie dokładnie oszusta bo nie wrzucasz PODSTAWOWYCH informacji. Szukaj winnych u siebie i może już przestań wrzucać te trupy bo nikt ich nie chce, zresztą trudno się dziwić.
|
|
Góra |
|
Loras
|
Napisane: 25.02.2025, 18:05 |
|
|
Tak sobie właśnie myślałem, ten gość coś długo nie odpisuje…. Pewnie szykuje coś co w jego mniemaniu będzie takie… przełomowe… będę tak dojeżdżał tego Lorasa… ale mu pokaże… ooooo tak….jestem taki twardy  I nagle BUM! To on…... on to zrobił...tak..on to zrobił (w swoim mniemaniu). Dzieci płaczą, kobiety krzyczą, psy szczekają, dziewice rozkładają nogi… Świat zatrzymuje się w miejscu na ułamek sekundy… Te porozumiewawcze spojrzenia pełne uznania...., to on, co to za git, ale to jest gość, on to zrobił… Zrobił ten niesamowity ruch z tym linkiem do aukcji, bo nikt nie może tego sprawdzić przecież, tylko ty, google reglamentuje dostęp do internetu. Leżę na deskach. Teraz wszystko jest jasne. „Prosze Państwa, Wysoki Sądzie.. to jest profesor Rafał Wilczur.” Może wrzuć moją książeczkę szczepień albo książeczkę wojskową, zmarnuj więcej swojego życia na coś czego nie chcesz kupić i w sumie Cię nie interesuje ale mozesz komuś dopiec… ahh… (gładzi swoją twarz i mróży oczy - patrz zdjecię poniżej) Widzę że moje samochody dostarczają tobie więcej emocji niż twoje własne życie. Chyba mi tyle frajdy nie dają. Napisz proszę więcej, zmarnuj go jeszcze więcej, a ja i tak już tego nie czytam. Pamiętaj o nawilżeniu.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 25.02.2025, 18:15 |
|
|
|
Góra |
|
Marc
|
Napisane: 25.02.2025, 19:34 |
|
|
Loras napisał(a): Tak sobie właśnie myślałem, ten gość coś długo nie odpisuje…. Pewnie szykuje coś co w jego mniemaniu będzie takie… przełomowe… będę tak dojeżdżał tego Lorasa… ale mu pokaże… ooooo tak….jestem taki twardy  I nagle BUM! To on…... on to zrobił...tak..on to zrobił (w swoim mniemaniu). Dzieci płaczą, kobiety krzyczą, psy szczekają, dziewice rozkładają nogi… Świat zatrzymuje się w miejscu na ułamek sekundy… Te porozumiewawcze spojrzenia pełne uznania...., to on, co to za git, ale to jest gość, on to zrobił… Zrobił ten niesamowity ruch z tym linkiem do aukcji, bo nikt nie może tego sprawdzić przecież, tylko ty, google reglamentuje dostęp do internetu. Leżę na deskach. Teraz wszystko jest jasne. „Prosze Państwa, Wysoki Sądzie.. to jest profesor Rafał Wilczur.” Może wrzuć moją książeczkę szczepień albo książeczkę wojskową, zmarnuj więcej swojego życia na coś czego nie chcesz kupić i w sumie Cię nie interesuje ale mozesz komuś dopiec… ahh… (gładzi swoją twarz i mróży oczy - patrz zdjecię poniżej) Widzę że moje samochody dostarczają tobie więcej emocji niż twoje własne życie. Chyba mi tyle frajdy nie dają. Napisz proszę więcej, zmarnuj go jeszcze więcej, a ja i tak już tego nie czytam. Pamiętaj o nawilżeniu. Ten gość nie odpisuje, bo szukam egzemplarza po mniejszej szkodzie niż ta z 718. I przyznam na pierwszy rzut oka ta 718 wygląda obłędnie, ale po małych poszukiwaniach już nie do końca. I nie odpisuje, bo nie jestem zainteresowany. Niestety źle wydedukowałeś, że to jakieś fake konto...
|
|
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 25.02.2025, 20:30 |
|
|
Szach mat… niby klubowicz a wałkarz… co na to klubowe władze…?
|
|
Góra |
|
Loras
|
Napisane: 25.02.2025, 20:33 |
|
|
prnit napisał(a): To nie są zdjęcia mojego samochodu i idź do psychiatry. To już zaczyna się robić niebezpieczne co robisz i możesz mi wyrządzić poważne szkody finansowe.
|
Góra |
|
Loras
|
Napisane: 25.02.2025, 20:34 |
|
|
seteman napisał(a): Szach mat… niby klubowicz a wałkarz… co na to klubowe władze…? Że nie słuchać forumowiczów którzy nje są w klubie.
|
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 25.02.2025, 20:45 |
|
|
Jeśli nie są to zdjęcia twojego samochodu to prosze wrzuć tutaj zdjęcia jak wyglądało twoje auto z tą szkodą na 300 tys zł. czekamy z niecierpliwością.
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 25.02.2025, 21:08 |
|
|
Bartek, nie odpowiadaj już - nie ma sensu. Emocje już są widzę u Was obu - na pełnej TURBINIE. Daj info że są sprzedane i tyle. Na forum już i tak nic z tego nie będzie - na pewno w tych watkach.
|
|
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 25.02.2025, 21:22 |
|
|
BartekG napisał(a): Bartek, nie odpowiadaj już - nie ma sensu. Emocje już są widzę u Was obu - na pełnej TURBINIE. Daj info że są sprzedane i tyle. Na forum już i tak nic z tego nie będzie - na pewno w tych watkach. Dlaczego chcesz to zamieść pod dywan? Bo klubowicz? Coraz fajniej się zaczyna dziać
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 25.02.2025, 22:08 |
|
|
Bo KLUBOWICZ ???? Proszę Cię. Klubowiczem jestem do końca tego miesiąca - tak na marginesie. Absolutnie nie jestem za urywaniem czegokolwiek , a już tym bardziej w tematyce bezpieczeństwa w typowo sportowych autach. I nie pochwalam zachowania Bartka. Nie ma co ubarwiać ... malowane kilak elementu ... czy .. profesjonalna/ wymiana wanny... Rozumiem mowę językiem korzyści, ale ... Chodzi mi raczej, o pastwienie się, nad nie swoim tematem. O emocje i niepotrzebne słowa. Chyba wiemy i widzimy co się tutaj wydarzyło. Wydaje mi się że w niektórych/takich właśnie sytuacjach , lepiej się nie odzywać. Nie ma co odpowiadać i wdawać się jakieś CHORE pyskówki i obrażanie. Pewnie gdybyśmy przy takiej dyskusji siedzieli w większym gronie , to byśmy już obu chłopaków trzymali bo mordobić byłoby bankowe. Ale tak, to jest sieć i forum, to tak jak po wypiciu za dużo alko. Załącza się półtorej KOMANDOSA , i co mi zrobisz  walnę zdjęcia zmasakrowanego żółtego 981 GT$, bo jak żółty na stówkę jest Lorasa  Dla mnie BARDZO SŁABE. Fakt , znam Lorasa, według mojego zdania ( mam do niego prawo ) napisałem aby przemyślał "nieodpowiadanie" i zamknięcie tematu. Chyba się zrozumieliśmy, albo teraz on szykuje jakieś BUUUM w stronę kolegi z hasła na minus 29k 
|
|
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 25.02.2025, 22:20 |
|
|
Otrzymałem te fotki od kogoś z tego forum kto był zainteresowany tym autem. Nie wiem dlaczego zarzucasz mi jakieś wojenki i jakieś lipne zdjęcia z netu. Poskładaj sobie klocki, szkoda na 300 tys zł(!!!) i te zdjęcia. Z chęcią zobacze zdjęcia lorasa jak wyglądało to auto po wypadku na te 300 tys. Czekam na odpowiedz i zanim zaczniesz pisać takie rzeczy broniące swojego kolegę proponuje się wstrzymać. Z chęcią bym się dowiedział że nie jest to auto lorasa bo jesli jest to jest to chyba największy skandal jaki był na tym forum że klubowicz sprzedaje coś takiego i ukrywa przeszłość auta w taki sposób. Mam nadzieje ze się mylę. Czekamy na zdjęcia.
|
|
Góra |
|
Rafał-El
|
Napisane: 26.02.2025, 16:07 |
|
|
Chyba Klub powinien sprawdzić tą sytuację i wyjaśnić co jest prawdą. Osoba kłamiąca powinna dostać lekko mówiąc upomnienie.
|
|
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 26.02.2025, 17:45 |
|
|
Zgadzam się w 100% ale upomnienie?  ja nadal czekam na wyjaśnienie tych zdjęć od właściciela GT4 który jak widać zamilkł co może oznaczać jedno, to może być największy wałek tego forum. Można też zacząć od małej rzeczy jeśli ktoś ma VIN tego auta można sprawdzić na jakich felgach wychodził on z fabryki bo teraz ma felgi srebrne a na tych zdjęciach felgi były czarne. Jeśli ktoś może prosiłbym o weryfikacje po vinie.
|
|
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 26.02.2025, 19:13 |
|
|
Vin WP0ZZZ98ZGK189752 Dostaje coraz więcej PW że zdjęcia które wrzuciłem są dokładnie tego Gt4. Mam nadzieje że PCP się zajmą tą sprawą.
|
|
Góra |
|
Marc
|
Napisane: 26.02.2025, 19:23 |
|
|
Wystarczy spojrzeć po jakich dzwonach Loras sprzedaje auta i wszystko jasne. Wręcz wymowne jest ogłoszenie o chęci zakupu "bezwypadkowego" 718 😉
|
|
Góra |
|
adamax
|
Napisane: 26.02.2025, 21:35 |
|
Członek Zarządu PCP |
 |
Nr klubowicza: 468
|
Rafał-El napisał(a): Chyba Klub powinien sprawdzić tą sytuację i wyjaśnić co jest prawdą. Osoba kłamiąca powinna dostać lekko mówiąc upomnienie. Zarząd klubu PCP postanowił zmienić regulamin dotyczący zamieszczania ofert sprzedaży samochodów na forum PCP. Zachęcam do zapoznania się z nim. Wszystkie ogłoszenia publikowane od dnia 26.02.2025 godz.: 20:24 muszą się do niego stosować. W szczególności musi być podany nr VIN, a także jasna informacja dotyczącą historii napraw blacharskich/powypadkowych lub ich braku.
_________________ pozdrawiam Adam =================== 944/993/986/996T/970 http://www.prosiakovo.plhttp://www.enotrip.pl
|
|
Góra |
|
|