Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21.02.2011, 17:13 

Matschke - ja w sumie też go nigdy nie widziałem ani na Bemowie ani na inych zawodach z 1/4. Ale w sumie te cyfry z jego strony to nie wzieły się ot tak z Księżyca. Co prawda nie ma tam osiągnięć z 1/4 mili. Na koniec rozmowy J.D. powiedział mi że każdy prawdziwy facet powinien posiadać:
1) piękną kobietę
2) baaaaaardzo szybki samochód
3) dobry zegarek
Ja jak narazie dysponuję pierwszym punktem, na dwa pozostałe muszę jeszcze b. długo pracować, ale myślę że jest to do osiągnięcia i jest to kwestia czasu. To sa takie trzy życzenia. Pytanie tylko kiedy się spełnią???? Pozdrawiam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22.02.2011, 20:19 

Porka - łykasz wszystko jak młody pelikan :)

Tytuł:
PostNapisane: 23.02.2011, 22:35 

MM-Racing - dokładnie tak jak mówisz. Zeszliśmy z tematu na inny tor. I to poczęści poraz kolejny moja wina. A Pana J.D. nie mieszajmy już do tej rozmowy bo to jest forum Porsche a nie szkolenie antyterrorystyczne. Mam pytanie do kolegów z forum odnośnie tego ogłoszenia. Ogłoszenie leci już przez kilka miesięcy. Coprawda jest tylko 580KM Szału nie ma. Ale może wiecie coś o tej Turbince http://otomoto.pl/porsche-911-turbo-C16981426.html Tuning Hamann ? Jadę w sobotę do Warszawy oglądać turbinkę 680KM To może zobaczyłbym przy okazji też to od Hamanna. Jeżeli możecie coś powiedzieć to będę wdzięczny. Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 24.02.2011, 11:43 

to jezdzi juz w radomiu.....
widze ze kolega ma powazny dylemat, raz 996 raz 997....

Tytuł:
PostNapisane: 24.02.2011, 13:13 

Zobaczyć przy okazji chyba nie zaszkodzi. Tym bardziej że to Hamann i to że jadę ponad 200km. w jedną stronę, Pomarzyć zawsze można, ale jak ktoś łyknął tego Hamanna to została mi tylko turbinka 680KM. A to kolejny dowód że auta zmodyfikowane nawet nie tak mocno sprzedają się jak świeże bułeczki. Dzięki za info.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]