Witam dziś zwracam się do was (mam nadzieję) z ciekawym pytaniem, być może ktoś jakiś czas temu rozważał podobny pomysł\projekt, a może już go zrealozował? Kupiłem Porsche Cayenne II 2016 Z USA (uszkodzony przód: zderzak, lampy, maska, przednie podzespoły silnika, chętnie kupię części- priv.) jest to wersja z silnikiem V6 3,6 wyposażenie podstawowe. Z racji uszkodzeń „body kit" jestem zmuszony wymienić poszczególne elementy i tu pojawił się pomysł na wykorzystanie elementów z tego samego rocznika bądź wyższego w wersji GTS (2016-18)
Moje pytania są następujące: Czy ktoś myślał o podobnej modyfikacji w swoi "prosiaku cayenne", dokonał takiej zmiany, modyfikacji , czy one pasują ?chce zmienić: 1. Lampy ksenon na full led ? 2. Zderzak przedni standard na pakiet GTS ( z tego co widziałem różnica to większy dyfuzor) ktoś zmieniał ? Pasuje? 3. Dołożyć progi boczne z pakietu GTS 4. Zderzak tył standard na GTS ( choć tu nie dostrzegam różnic, może ktoś pomoże, chyba też większy dyfuzor jedynie) 5. Koła\felgi jak w poprzednim porsche "Japonia Racing" (mój faworyt + dekle porsche na zamówienie) 6. Kosmetyka itd.
Czy powyższe elementy pasują do modeli z 2016 II ? Jeśli macie je w swoim porsche itd. Proszę o zdjęcia, opinie, rady!
Jeśli będą pasować chętnie odkupie od kogoś kto będzie je posiadał, interesują mnie również części do wersji standard.
Czekam na wasze rady i odpowiedzi, wrzucajcie też zdjęcia jak macie 😊 Udanej majówki 😊
|