Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1.05.2021, 12:40 

Witam dziś zwracam się do was (mam nadzieję) z ciekawym pytaniem, być może ktoś jakiś czas temu rozważał podobny pomysł\projekt, a może już go zrealozował?
Kupiłem Porsche Cayenne II 2016 Z USA (uszkodzony przód: zderzak, lampy, maska, przednie podzespoły silnika, chętnie kupię części- priv.) jest to wersja z silnikiem V6 3,6 wyposażenie podstawowe. Z racji uszkodzeń „body kit" jestem zmuszony wymienić poszczególne elementy i tu pojawił się pomysł na wykorzystanie elementów z tego samego rocznika bądź wyższego w wersji GTS (2016-18)

Moje pytania są następujące:
Czy ktoś myślał o podobnej modyfikacji w swoi "prosiaku cayenne", dokonał takiej zmiany, modyfikacji , czy one pasują ?chce zmienić:
1. Lampy ksenon na full led ?
2. Zderzak przedni standard na pakiet GTS ( z tego co widziałem różnica to większy dyfuzor) ktoś zmieniał ? Pasuje?
3. Dołożyć progi boczne z pakietu GTS
4. Zderzak tył standard na GTS ( choć tu nie dostrzegam różnic, może ktoś pomoże, chyba też większy dyfuzor jedynie)
5. Koła\felgi jak w poprzednim porsche "Japonia Racing" (mój faworyt + dekle porsche na zamówienie)
6. Kosmetyka itd.

Czy powyższe elementy pasują do modeli z 2016 II ? Jeśli macie je w swoim porsche itd. Proszę o zdjęcia, opinie, rady!

Jeśli będą pasować chętnie odkupie od kogoś kto będzie je posiadał, interesują mnie również części do wersji standard.

Czekam na wasze rady i odpowiedzi, wrzucajcie też zdjęcia jak macie 😊
Udanej majówki 😊

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]