Jezdze takim autem od roku, teraz je sprzedaje bo biore coś nowego w leasing.
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-s8-a ... sPreview=1Nie ma tego w ogłoszeniu ale moje auto ma zrobiony program i DP i ma 670KM i 900nM, w skrócie to szatan
Liczby 3,4 do 100 i 7,5 100-200
Auto właściwie nie ma minusów oprócz tego że jest dośc duże i jednak prowadzenie to nie BMW. Wygodne, duże, mega wyposażone najczesciej w dużo gadzetów, u mnie nic się nie psuje, jezdze autem bezawaryjnie od roku.
Części w normalnych cenach oczywiscie nie mam ceramiki bo wtedy byłoby drożej, trudno znależć złe strony tego auta i na coś narzekać, jest piekelnie szybkie, szczerze to od roku w warszawie nie spotkałem mocniejszego auta ze świateł a na autostradzie poleciałem 100-250 z rs6 c7 po programie i szliśmy równo, mozna nim ciągnąc przyczepy (ciągnałem przyczepe kempningową w tym roku na hel), można jechać na narty i zrobić na luzie 1000km bo auto jest też naprawdę ciche, takie 160-180 to jest predkosc podrózna którą w innych autach mozna porównać do 140-150, nie wiem..staram się napisać coś negatywnego na temat tego auta i jakoś nic mi nie przychodzi do głowy bo to najlepsze auto jakie miałem w życiu a miałem aut z 50...zawieszenie pneumatyczne mozna obniżać czy podwyższać, mam działkę na mazurach i czasem na polną drogę można je podwyższyć i jest mała terenówka, aha widać jedynie wiek tego auta w multimediach bo jednak nie ma np. carplay, auto jest ogólnie kompletne i naprawdę trudno na coś w nim narzekać, polecam.