Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6.05.2016, 15:31 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Bez urazy, ale Jerzy napisał słusznie - jesteś na tym forum od pięciu lat i teraz nagle się obruszasz. Zrozum, nasze reakcje odnosiły się do podawanych czasów, a tu naprawdę jest wielu takich, którzy mimo setek okrążeń nigdy nie zejdą do 1:42. Wszelkie złośliwości odnosiły się wyłącznie do tego.

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

PostNapisane: 10.05.2016, 13:20 

Przejechałem Boxsterem S 987-2 cztery sezony TPTD. Bez awarii (łożyska w kole nie liczę). Średni koszt jednej imprezy to ca 2,5 tys pln, choć dużo zależy od tego jakich opon i klocków hamulcowych używasz. Samochód daje bardzo dużo frajdy z jazdy, już "wyjęty z pudełka" świetnie znosi jazdę po torze i jest całkiem konkurencyjny, żaden inny produkowany seryjnie samochód (chodzi mi o markę) nie daje sobie tak doskonale i bezproblemowo rady na trackdayach. Kilkoma stosunkowo niedrogimi (i odwracalnymi co ważne) modyfikacjami można zdecydowanie podnieść jego możliwości torowe. Dodatkowo masz super auto weekendowo/wakacyjne. Cayman to też świetny wybór, ale dach się nie składa ... :P. Chcesz coś lepszego niż Porsche, to musisz niestety kupić/zbudować auto stricte torowe, ale jego przydatność na co dzień będzie zerowa.

PostNapisane: 15.10.2016, 14:01 

Nr klubowicza: 033
macmk napisał(a):
Dlaczego panuje tutaj opinia, że Boxster / Cayman to nie jest samochód na codzień? Jeśli tylko wystarczą nam 2 miejsca, to ja bym używał jak najczęściej!

taka mała wizualizacja ;)

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Jacek
(911 Carrera 4 Cabriolet, 968 Cabriolet)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]