mkzibi napisał(a):
Keysi napisał(a):
Diversity to zaawansowany system przełączania sygnału z anten odbiorczych, w danym momencie odbiornik otrzymuje najsilniejszy sygnał z anteny. FBAS to analogowy sygnał wideo. Masz klawisz AV, który aktywuje wyświetlanie wizji z tego przyłącza ( może być wymagana opcja AV )
Aktualnie ożywiłem swoje radio.
Kupiłem jakąś używkę z dawcy z wylanym wyświetlaczem. Przełożyłem elektronikę i napęd CD. Teraz mam taką sytuację. Wszystko działa łącznie z NAVI. Radio, telefon, TRIP. Moje pytania są takie:
1.Czy do tego AV (zielony wtyk) potrzebuję jakiegoś modułu dodatkowego czy mogę kamerkę z sygnałem av wpiąć do tego wejścia.
2. Moduł NAVI jest włożony z tylu radia. Są jeszcze 2 miejsca wolne. Co tam można włożyć?
3. Czy da jakoś bluetooth dołożyć do tego radia?
4. Po włączeniu radia pojawia mi się napis : "System error: Aplifier, CD Changer, not avialiable". Jak potwierdzę to i tak wszystko działa. Czy to możliwe że radio z dawcy miało zmieniarke i teraz jej usilnie szuka? Jak to zmienić ja zmieniarki nie mam. ?
5. Okazuje sie też że pojedynczej płyty CD po przełożeniu elektroniki też nie czyta. Płyty Cd z muzyką i owszem.