Witam wszystkich potrzebuje pomocy . Posiadam Cayenna 2004r 4.5 benzyna z LPG około 2tygodnie temu wieczorem przyjechałem pod dom w nocy była ulewa rano jak przysz dałem do samochodu odrazy po otwarciu drzwi przywitał mnie komunikat IGNITION LOCI FAULTY wyczytałem na internecie że może to być wina zalania w środku samochodu . Sprawdziłem faktycznie cały środek (dywaniki na podłodze) mokre . W związku z tym że mam AC zgłosiłem do ubezpieczalni przyjechał rzeczoznawca i stwierdził że wina że samochód nie pali jest zalanie i to ostatnia dobra wiadomość . Teraz ubezpieczalnia życzy sobie abym dokonał diagnostyki komputerowej i wysłał im jej wynik aby mogli wycenić co się jeszcze uszkodziło . I tu moje pytanie czy znacie kogoś w okręgu Śląska kto jest w stanie podjechać z komputerem do mnie (Piekary Śląskie) i przeprowadził taka dokładna diagnostykę ? W razie potrzeby proszę o kontakt telefoniczny 532-443-284 . Proszę o jakąś pomoc bo już mam dość ubezpieczalni a w AC jest wpis że nie mogę naprawić samochodu bez gotówkowe tylko mogę otrzymać pieniądze .