Już się dowiedziałem ,a dolewa przez odpowietrznik? A jeszcze jedno zawsze jak rozpinam automat od silnika to odkręcam sprzęgło chydro kinetyczne od koła zamachowego i sprzęgło zostaje na skrzyni.Tylko tu jakoś okna rewizyjnego nie widzę,da radę tymi wąskimi szczelinami to zrobić.?
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5185 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
W Cayenne odkręcenie konwertera jest dość skomplikowane, poszukaj w necie, będzie prościej niż opisanie. Jedno zdjęcie jak tysiąc słów.
Napełnianie w ASB jest w tym samym miejscu co przelew. Rozumiem, że wiesz że trzeba to robić na włączonym silniku przy odpowiednim zakresie temperatur.
Oki jestem już mądrzejszy wiem jak spuścić i zalać , jeszcze tylko ten konwerter ale znajdę .Na razie rozbieram dawcę silnika , z biorcą będzie ciekawiej.Jestem ciekawy czy można zastosować jedną przepływkę zamiast dwóch [pytanie dziwne ale!!!!]
Hura hura znalazłem ,ale człowiek jest ślepy tylko że wieczorem i liche światło ,no cóż tłumaczyć się każdy potrafi. Znalazłem otwór rewizyjny do odkręcenia konwertera ,jest z tyłu za klimatyzacją kwadratowa dziura .