no i zalana "setka"... hmm... Shell - Vpower Racing... 150 zł = 30 litrów...
Pomyślałem, że od razu wypróbuję... wyjeżdżam ze stacje, światła - zielone - OGIEŃ!!!
jedynka.... stoję w miejscu....
dwójka.... stoję w miejscu.....
koła boksują, a auto stoi!! co się dzieje??
Samochód ma takiego kopa - ekstra - ok 120 km przejechanych, 2 próby zaliczone (gdzie było ostre gazowanie) - wróciłem do domu - nawet do rezerwy mi nie doszło (a dodam że nawet na trasie szybko jechałem - cały czas powyżej 4 tys obrotów - wracam do domu - patrzę - sms od Karola z Porsche Centrum - nie za szybko to się półczyńską jeździ, co?
) - takze biorąc pod uwagę moją prędkość i ilość spalonej benzyny - myślę że wynik naprawdę pozytywny...
a na próbach - wziąłem Tkackiego na jedną próbę do wozu (duży slalom) - jak usłyszał że mi jeszcze na trójce piszczą opony to stwierdził, że są za słabe na moje auto...
parę razy przejeździłem próbę S2 (jako pasażer) i przyznam - jest różnica, ale nie taka diametralna jak kiedyś - czuję że wcale mój nie jest o tak wiele wolniejszy od nich... dziwne - może mi się wydaje - ale naprawdę czuje się jakby było o wiele więcej mocy niż wcześniej... coś podejrzanego jest z tym moim autem, bo jakoś nie chce się wierzyć, żeby był aż taki przyrost mocy po tym calym chipie
w każdym razie - jestem pozytywnie zachwycony i strasznie zadowolony z tych map!!