Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.10.2012, 11:59 

Tak a oglądałeś tą Carrerę z ogłoszenia które wkleiłeś?
Bo tak sie składa że ja oglądałem i to jest totalny badziew, idealny przykład "taniego" porsche. Jesli ktos kupi to auto nawet za 50.000 to mu współczuje.

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 22.10.2012, 13:02 

Ja tylko daję przykład i nie mówię,ze kupię auto u nas w kraju albo to konkretne. Słuchaj to jest jak z każdym autem. Tylko im droższe tym większa wtopa. Ja mam czas nie musze kupować na pałę , alfę kupowałem co najmniej pół roku. Już się w pracy ze mnie śmiali. Dlatego jeszcze raz piszę. Proszę o uwagi jak patrzeć, na co itp. A jak nie porsche to co będzie optymalnym rozwiązaniem. Oglądajac samochody na chwilę obecną oglądam te które kosztują około 70 tyś.
Nie ukrywajmy, mamy kryzys (podobno:)). Ludzie nie kupują takich aut. Mam kilku znajomych handlarzy i są załamani. Sprzedają się auta do 10 tyś. Ewentualnie trochę droższe. Takie "rodzynki" to na palcach jednej ręki policzyć.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]