Dzień dobry. Poszukuję czujnika poziomowania świateł do Cayenne 05 bez pneumatyki. Na czujniku jest oznaczenie 7L0 616 213C. Nigdzie nie mogę znaleźć z identycznym oznaczeniem. Czy można to czymś zastąpić? Na portalu aukcyjnym są różne, jednak początek nie jest L0, tylko P0 . Natomias na końcu brakuje litery C. Czy można coś zaradzić w tym temacie? Z góry dziękuję za pomoc.
silnik 3,2 Jeśli chodzi o ASO to puki co dam sobie spokój , ponieważ ceny najprawdopodobniej będą kosmiczne a do 15 letniego auta , to raczej średnio. Bardziej myślałem o jakiejś używce z allegro.
Nie ma co na starcie tego ASO skreślać. Czasem mają ceny rozsądne. Rozrząd do V8 4.5l kupiłem za 2.3 tys. Za to za kawałek plastikowej rurki odmy zaśpiewali 850 zł (oczywiście kupiłem używkę). Jak coś jest nietypowego i często się psuje (jak ta odma) to cena z kosmosu. Ale zawsze warto zapytać...
pewność może być tylko jedna - 5V które przychodzą na czujnik i dane z czujników w czasie rzeczywistym za pośrednictwem oprogramowania diagnostycznego. Wszystko inne jest dyskusją teoretyczną