Rozglądam sie za swoim pierwszym 911. Z racji rzadkości tych samochód oferty są dosyć rozproszone po całej Polsce. Stąd pomysł aby zapytać tutaj was o to czy ktoś nie miałby ochoty się kiedyś spotkać w Krakowie lub Małopolsce, ewentualnie czasem bywam w Warszawie.
Modele które mnie interesują to 996.2 i 997 głównie ze skrzynią manualną ale też chetnie rozważyłbym tiptronic. Czytając parę for zauważyłem że ludzie mówią że nie jest aż taki straszny. Raczej skłaniałbym się bym ku 997 z racji iż łatwiej trafić na roczniki po 2005 (dzięki Kraków za sct).
Podkreślę że oczywistym jest że nie interesuje mnie żadna jazda testowa. Ale chętnie bym zasiadł na fotelu pasażera.
Nie wiem czy takie prośby w ogóle mają racje bytu więc też dajcie znać czy to normalna praktyka. Z góry dzięki.
Cześć. Jak byś wyjechał z Warszawy w kierunku WKLP -jakieś 2 godziny A2 - to trafisz do Konina - zapraszam - 996.2 C2 U mnie jeszcze auto pod kołderką . Robi się już coraz cieplej - chętnie przyspieszę przebudzenie