Czesc,
Pewnie wiekszosc tu obecnych trafilo na forum, bo ma lub szuka samochodu i odpowiedzi na pytania z nim zwiazane. Nic banalniejszego: i ja znalazlem sie tutaj z tego powodu
Jestem na etapie poszukiwania 911. Nigdy wczesniej nawet w tym samochodzie nie siedzialem, ale towarzyszy mu pewna aura niedostepnosci, nie chce uzyc zbyt gornolotnych slow, ale chyba tez magii.
Jezdzilem wieloma samochodami, jestem facetem w srednim wieku i wymyslilem sobie, ze to dobry czas na spelnianie marzen.
Mam kilka obaw. Nawet nie tyle zwiazanych z utrzymaniem, czy problemami technicznymi, bo wiele wyczytalem i mam nadzieje zrozumialem. Caly czas waham sie tez pomiedzy roznymi markami, ale w zasadzie na celowniku zostal tylko Mercedes i Porsche. Pulap cenowy okolice €25k wiec do wyboru wylacznie 996. Coupe, bo mam wrazenie, ze dach w cabrio schodzi jeszcze nizej a to rodzi watpliwosci zwiazane z pierwszym pytaniem.
Pierwsza obawa i najpowazniejsza: jak faktycznie jest z uzytkowaniem tylnych "siedzen"? Czy okazjonalnie moze tam jezdzic osoba o wzroscie 170cm? Nie mam obecnie fizycznej mozliwosci "dopasowania pasazera".
Dalsze pytania/watpliowasci opisze moze pozniej w forum technicznym, bo jak na powitanie to i tak sie rozpisalem.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam, Robert