Witajcie Pasjonaci!
Jako pracownik bardzo miłej agencji eventowej, a przede wszystkim wielbiciel klasycznej motoryzacji, starych bibelotów i (ponoć) esteta,
przybywam do Was z radosną nowiną.
Ostatnio grzecznie pracowałem, kreatywnie zaskakiwałem i zielone światło od Szefowej dostałem. A jako fan dwóch i czterech kółek o wystawie samochodów pomyślałem!
Ale do meritum...
Jesteśmy agencją StudioMB, która od ponad 12 lat organizuje eventy w galeriach handlowych na terenie całej Polski. Od programów pro sprzedażowych, przez spotkania z Magdą Gessler, Dawidem Wolińskim, po koncerty Turnaua czy Anity Lipnickiej.
Przygotowując propozycję dla Naszego Klienta wykreowałem wizję wystawy pt. HISTORIA MOTORYZACJI I MODY. Czyli oddzielne stanowiska np. od 1940 do współczesności.
Każda dekada to osobny box. Samochód z epoki, manekiny ubrane w adekwatne stroje, kolorowa, estetyczna ścianka pełna fotografii, informacji na temat tamtych lat.
Klient chce zorganizować wystawę z udziałem samochodów marki Porsche.
Piszę do Was, ponieważ potrzebuję partnerów do tej akcji, Pasjonatów, którzy chcieliby pochwalić się swoimi okazami. Z naszej strony mogę zagwarantować gratyfikację finansową (to ustalimy indywidualnie), zabezpieczenie wystawy, a także możliwość zareklamowania swoich usług - śluby/wesela itp.
Całość trwałaby ok. 10 dni, nie jest jeszcze znana data, tę wyznaczy nasz Klient (ale z pewnością 2014 rok i dużo czasu na przygotowanie od momentu ustalenia konkretnego terminu). Lokalizacja - Polska południowo-zachodnia.
Czy wśród Was są osoby, które byłby zainteresowane współpracą i pochwaleniem się swoimi Perełkami?
Będę bardzo wdzięczny za informację/pomoc/wskazówki.
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub Graczykowski
t +48 512 108 465
m
jakub.graczykowski@studiomb.pl