|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 16 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
radekdog
|
Napisane: 3.02.2020, 8:09 |
|
|
witam,
pytanko nagle przestała działać klapa elektryczna czy to z pilota otwieranie czy to zamykanie za pomoca guzika. po wcisnięciu przycisku zeby sie zamknęła wydaje tylko dźwięk i nic sie nie dzieje. moze ktos tak mial ?
siłowniki do wymiany ?
zaznaczę ze klapa dosc często jest otwierana i zamykana wózek dziecięcy itp.
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 3.02.2020, 9:09 |
|
|
tylko diagnostyka powie .... można również aktywować zamknięcie klapy poprzez naciśnięcie przycisku na pilocie
|
|
Góra |
|
radekdog
|
Napisane: 3.02.2020, 9:23 |
|
|
"można również aktywować zamknięcie klapy poprzez naciśnięcie przycisku na pilocie"
co masz na mysli ?
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 5.02.2020, 9:57 |
|
|
radekdog napisał(a): co masz na mysli ?
to, że można zamknąć pokrywę bagażnika z przycisku pilota
|
|
Góra |
|
radekdog
|
Napisane: 5.02.2020, 12:25 |
|
|
a jak to mozna zrobic trzeba zakodowac?
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 5.02.2020, 12:36 |
|
|
radekdog napisał(a): a jak to mozna zrobic trzeba zakodowac? gdyby można było to zakodować, wszyscy by to robili )
|
|
Góra |
|
radekdog
|
Napisane: 5.02.2020, 12:54 |
|
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 5.02.2020, 14:37 |
|
|
temat jest taki, ze nie mogę o tym gadać, mam swój patent na ta funkcję i doszedłem do tego jak to zrobić sam, sorry
|
|
Góra |
|
wit007
|
Napisane: 5.02.2020, 14:40 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
No ale chyba zrobisz komuś, kto do Ciebie przyjedzie?
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
WielkiPi
|
Napisane: 6.02.2020, 0:07 |
|
|
GermanCars napisał(a): temat jest taki, ze nie mogę o tym gadać, mam swój patent na ta funkcję i doszedłem do tego jak to zrobić sam, sorry z cyklu: wiem, ale nie powiem.
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 6.02.2020, 1:38 |
|
|
Tak naprawdę, to cykl jest taki że ty napewno korzystasz z swojej wiedzy dla zarabiania hajsu i napewno się nie podzielisz tym , czego niema na internecie, a jest tylko w twojej głowie. Tak samo i tutaj , albo w czymś innym. Tracisz swój czas, powolutku idziesz do swojego celu i w końcu pozytywny wynik, którego niema na internecie, o którym żadnego słowa niema jak to zrobić bez zewnętrznych urządzeń. A sytuacja tak naprawdę dziwna - auto za tyle kasy nie posiada komfortowych funkcji typu jak zamykanie klapy z pilota, czy pamięć start-stop, czy opuszczanie prawego lusterka na wstecznym biegu, gdy banalna Skoda popierdulka to ma. Ja siedzę głęboko w elektronice BMW , Porsche daleko z tym też nie poszło, jeśli jest czas i chęć, to kupuje sterowniki i na stole robię eksperymenty. Także u każdego swoje cykly - ktoś zamyka klapę z kabiny za każdym razem, a ktoś jest w stanie zapłacić 150euro i żyć z większym komfortem . Prosta matematyka.
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 7.02.2020, 21:34 |
|
|
|
Góra |
|
radekdog
|
Napisane: 8.02.2020, 22:53 |
|
|
@ german Cars - ty chyba nie rozumiesz idei forum wielbicieli marki i Każdy post traktujesz jedynie jako źródło informacji na temat możliwych usterek od użytkowników żeby budować swoją wiedzę i później ja „ sprzedawać „ jako miłośnik marki i właściciel porsche bede wnioskował do adminów żeby usunęli cię z forum Gdyż z jednej strony mówisz ze wiesz a z drugiej to moja sprawa i tu nie chodzi o 100 150€ . Mam nadzieje ze forum będzie dla użytkowników a nie mechaników mądrali od jak to piszesz Bmw i porsche mam nadzieje ze po mojej interwencji będziesz mógł Tylko działać na forum Bmw - i wtedy będziesz mógł Śmiał mówić - Bede Miał Wiedzę jak ktoś z użytkowników mi napisze .
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 9.02.2020, 0:18 |
|
|
Nie zwracam uwagi na takich jak ty. Boli cię coś ? Idź się leczyć . Powtórzę Ci jeszcze raz - czyjąś pracę należy szanować, a nie mieć zachowania kobiety i pukać do administracji tylko dlatego, że masz śmieci w głowie. I zapytaj siebie dlaczego ty tutaj, co ty dał dla forum , jaką wiedzę ,a co wziął. Z tego co tutaj obserwuje, to ty jesteś obecny tutaj wtedy , kiedy masz problem z autem , w innych tematach ciebie tutaj niema . To może zastanów się dlaczego ty tutaj jesteś , potem pogadamy. Bo ty mi przypominasz gościa który naprawia auta przez forumy, bo kasy na porządną obsługę auta niema. Widziałem takich dużo , zawsze płaczą. Sorry , może gdzieś i grubo , ale wyniki innych też trzeba szanować ...
|
|
Góra |
|
radekdog
|
Napisane: 9.02.2020, 0:45 |
|
|
Mam nadzieje ze od poniedziałku nie bedzueny już zmuszeni do twoich pouczeń z translatora ile to my musimy ci zapłacić za cenne rady i jacy to my jesteśmy ubodzy. Forum jest użytkowników marki a nie promocji chałupniczej naprawy . Żegnam
|
|
Góra |
|
GermanCars
|
Napisane: 9.02.2020, 11:31 |
|
|
radekdog napisał(a): pouczeń z Piszę normalnie i bez translatora. Radzę sobie, wiesz Cytuj: ile to my musimy ci zapłacić za cenne rady Gdzie przeczytałeś na forum, że musisz zapłacić za jakieś rady ? Masz coś w głowie swojej spiepszone? Cytuj: i jacy to my jesteśmy ubodzy Nie mów za wszystkich i nie trzeba kleić wszystkich do siebie. Są ludzie, którzy mają inne zdanie niż twoje. Cytuj: Forum jest użytkowników marki Całkowicie się zgadzam, tylko nie zawsze użytkownicy mogą pomóc i dać odpowiedź na takie nędzne pytania, o które tu pytasz przyklad ta sama pokrywa bagaznika, bo tu nie ma wróżek zgadywać na fusach dlaczego to przestalo dzialać. I forum tu nie pomoże - przy okazji, możesz popukać administrację , bo według twojej złej logiki forum powinen cię naprawić pokrywe, a tu nagle nie pomogły i jesteś zły na wszystkich. Cytuj: chałupniczej naprawy W ASO robią "NIE chałupnicze" naprawy , spróbuj tam podjechać.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 16 ] |
|
|