To mój pierwszy wpis więc kłaniam się nisko wszystkim użytkownikom.
Od niedawna jestem szcześliwym posiadaczem Boxstera S z 2005r i niestety mam kłopot z niewysuwającym się tylnym spojlerem. Wróciłem z urlopu i dziś podczas pierwszej przejazdzki przy 120km/h wywaliło mi błąd. Ręczne wysunięcie też nie pomogło. Samochód stał zaledwie kilka dni i wcześniej działał bez zarzutu. Dodatkową ciekawostką jest brak możliwości otworzenia bagażnika z tyłu. Nie chodzi ani z kluczyka ani normalnie, z przycisku w kabinie. Przeczytałem całe forum i choć są podobne wątki to nie znalazłem odpowiedzi co się sprukało i jak temu zaradzić. Bezpiecznik? Słaby akumulator(kolega który ma BMW mówił mi coś o inteligentnym odcinaniu zasilania do mniej przydatynych "gadzetów" kiedy prądu w baterii jest mało, u niego nie działała regulacja kierownicy w X5)? Będę wdzięczny za podpowiedź jeżeli ktoś już przeszedł podobną usterkę.