mam pytanie.Byłem w serwisie na wymianie klocków i tarcz a także wymienili mi obejmy od chłodnicy i oleju.Dziś Rano odpaliłem auto i pomarańczowa kontrolka silnika check już nie zgasła.
Auto jedzie bez zauważalnej różnicy .Co to może być?czy może gdzieś od spodu naruszyli czujnik?
mam jeszcze inny kłopot.Stan oleju na bagnecie jest w normie ale na komputerze pokazuje że mam dwie kreski.czy może komputer zakłamywać?
U mnie ta kontrolka świeci sie z przerwami od ok. roku. Byłem w serwisie , twierdzą, że to sprawa odpowietrzenia zbiornika paliwa. Mam nieorginalny korek wlewu paliwa. Zresztą jest to opisane w manulalu. Nie mam się tym przejmować. Już się przyzwyczaiłem. Faktycznie od czasu do czasu po tankowaniu do pełna kontrolka gaśnie.
No właśnie ja też. I nawet popadam w lekką desperację. Bo kolejny mnie zirytował... A nie mam jakichś wielkich wymagań. Można nawet powiedzieć, że jestem dość spolegliwym klientem...