W końcu udało mi się przejechać S.
Dzięki Don_Tomas za namiary na Justynę Więcław z PWO.
Macanów S w PL testowych obecnie nie ma. Udostępniono mi samochód jednego z wyższych pracowników.
Benzyna zachwyciła dzwiękiem, jednak jaj mi nie urwała. Ciężka decyzja.
Kilkuletnie przyzwyczajenie jazdą w dieslu zrobiło swoje, po prostu charakterystyka diesla chyba bardziej mi odpowiada. Ciężko ocenić benzynę po kilkunastu kilometrach. Nie mówię jednak nie......... Tym bardziej,że na benzynę się nastawiałem.
No , ale skoro powiedziałem jedno to mówię i drugie. Siadamy do składania zamówienia. Miejsc w produkcji nie ma na pierwszy kwartał, może drugi. D szybciej, na benzynę dłużej trzeba poczekać.
Pani Justyna mówi, że mają jeszcze kilka sztuk SD z 2017. Ceny niezłe, ale biało-czarny odpada, tak jak czarno-czarny. Przeglądamy oferty, jest jeden interesujący. Moja konfiguracja ( w 90% ) + dużo więcej dodatków. Fajnych, przydatnych i takich z d.... wziętych ( przynajmniej dla mnie).
Miałem budżet 330 tys. Auto stojące na placu w konfiguracji za 390......
Dostaję rabat, cena schodzi do 330 i ....... może we wtorek odbiorę auto.
Finalnie mam Macana właściwie w swojej konfiguracji + gratis dodatki za 60 tys.
Night Blue Metallic
Te fajne dodatki nie brane pod uwagę: biksenon, PASM,System ostrzegania o zmianie pasa ruchu (LDW) z asystentem zmiany pasa ruchu (LCA),Adaptacyjne fotele sportowe z 18-pozycyjną elektryczną regulacją i pakietem pamięci,Podgrzewane fotele (z przodu),Porsche Communication Management (PCM) z modułem nawigacji, Connect Plus,Kompas
Te z d.... , ale też fajne
olna część tylnego zderzaka w kolorze nadwozia ,Lusterka zewnętrzne Sport Design Porsche Exclusive Manufaktur,Manualnie sterowane rolety przeciwsłoneczne na bocznych szybach z tyłu, herb porsche na zagłówkach
Te z których się niekoniecznie cieszę: Porsche Entry & Drive.
Załącznik:
IMG_0371.JPG
Załącznik:
IMG_0377.JPG
Załącznik:
IMG_0374.JPG