wit007 napisał(a):
Pytanie skąd jesteś? Jeśli z Warszawy to polecam Centrum Car HiFi na Bokserskiej, robiłem tam już kilka aut i parę osób z klubu też. Na pewno doradzą Ci tak, że będziesz zadowolony.
Problem w tym, że u mnie jest system audio MOST i ze wszystkich firm jakie obdzwoniłem w Warszawie tylko firma NaviPremium twierdzi, że mają adapter do tego typu instalacji i robili dużo takich Cayenne. Podjadę do nich z ciekawości, podpytam i podłącze urządzenie na test.
PioWi napisał(a):
Ja pozbyłem się PCM 2.1 ze względu na brak możliwości "przystosowania go do dzisiejszych standardów". Również rozbiłem się o światłowód, jednak jest gotowy mediacoverter, który zmienia światło na prąd w cenie 999 zł i to załatwia sprawę. Osobiście bardzo odradzam wynalazki z Chin z Androidem, zamontowałem jednostkę Kenwood 2 Din zachowując sterowanie w kierownicy, mam nowe mapy, USB, bluetooth. Fakt trochę bolało po kieszeni, ale efekt końcowy wart każdego grosika
Generalnie nie brałem też "chińczyka" pod uwagę, ale bawiłem się takim radiem u kolegi w samochodzie i to rozwiązanie przypadło mi do gustu. Kumpel też jest zadowolony. Zależy mi na funkcjonalności Androida.