Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1.08.2013, 1:34 

Siemanko przyjeciele drodzy, widzieliscie tą oferte? co myslicie, to mogą byc oryginaly?? Bo na allegro roi sie od podrob z Turcji:/ a chcialbym w koncu sprezentowac sobie prawdziwe okulary z prawdziwym faktycznie istniejacym filtrem :D

http://www.groupon.pl/oferty/cala-polsk ... e/24858228

pozdrawiam wszystkich!
Bartek

Tytuł:
PostNapisane: 1.08.2013, 8:32 

Nr klubowicza: 033
ja mam świerzo co udokumentowany i potwierdzony przez producenta przypadek innego towaru który okazał się być ordynarną podróbką słabej jakości - a wiecie jaka reakcja grouponu jest?

: "przykro nam że Pan jest niezadowolony z produktu, nikt inny nie zgłosił problemu.- wszyscy pozstali klienci są zadowoleni"

Totalnie nic nie zrobili w sprawie innych użytkowników naturalnie oferta była cały czas dalej aktualna a na pytanie co z innymi sprzedanymi to zbadają sprawę i mnie powiadomią.

a to co mnie tak wkurzyło (bo o ile jeszcze rozumiem że można podróbkę/badziew sprzedawać) to że do promocji na stronach użyli filmów i zdjęć orginału (część fotek orgnału i cześć wysyłanego produktu) - ja nie znam innych słów na to jak chamstwo i bezczelność - a reakcja po zgłoszeniu im że to podróbka moim zdaniem wyklucza nieświadomość czy dobrą wolę.

Sorry - ale za takie podjeście to nic nigdy u nich już nie kupię!

Tytuł:
PostNapisane: 1.08.2013, 9:37 

ja rowniez sie ostatnio naciaglem na kupiona usluge na GROUPONie dlatego teraz pomyslalem ze lepiej zapytam zanim cokolwiek zamowie bo cholera prezentow nikt nie robi i nagle okulary porsche oryginaly ktos chce sprzedac za marną stówkę... w co sie oczywiscie nie do konca chce wierzyc.
Choc fajnie by bylo :D z drugiej strony nie cieszylo by ich posiadanie bo kazdy moglby sobie na nie pozwolic :p
jak sie dorobie kieeeedys takich pieniedzy zebym wolal wrzucic 500zl na okulary niz do samego porsche na cos fajnie carbonowego haha :D
dzieki przyjacielu za ostrzezenie i przykro mi ze dales sie naciac:/

Tytuł:
PostNapisane: 1.08.2013, 11:38 

firma jest w warszawie zatem mozna zadzwonic i zapytac czy mozna podjechac i zobaczyc , pozniej kupic grupon

niestety te oferty trzeba sprawdzac na wszelkie sposoby

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]