Autor |
Wiadomość |
Duke
|
Napisane: 29.06.2008, 14:57 |
|
|
Żeby nie było wątpliości, mimo wszystko że to żarty, za panami nawet w Porsche sie nie ogladam;]
|
|
Góra |
|
SporekPORSCHE
|
Napisane: 29.06.2008, 16:01 |
|
|
Będę szukać... może gdzieś uda się znalezć taką..
|
|
Góra |
|
pdmobil
|
Napisane: 29.06.2008, 18:50 |
|
Członek Honorowy |
|
Nr klubowicza: 029
|
Coś co zobaczyłem wczoraj daje przykład do czego kabieta zdolną jest.....
Jadąc w korku -wjazd do Gdyni, w kierunku zjazdu na obwodnicę, ok. 15-tej, widzę majaczy w oddali czarny cabrio , odkryty..../ 996, rejestracja gdańska/. Im bliżej -prawy pas, mój, poruszał się trochę szybciej - widzę dwoje młodych / +-....nieważne/. On - wyżelowany blondyn, Ona - kruczowłosa, ze złotymi elementami .... /jestem coraz bliżej/. On najwyrażniej znudzony jazdą w korku, ręce trzyma za zagłówkiem, potem dłonie wywiesza nad ramę szyby / co chwila jedziemy powolutku po parę metrów, ale do tego ręce nawyrażniej nie są potrzebne/ Ona - UWAGA : lewą ręką..... palcem.....dłubie mu w uchu !!!! ? /jestem już prawie obok/. Salwa śmiechu z auta obok /okna pootwierane/ widać speszyła młodych na tyle, że dach powędrował w stan " zamknięty". Nie zobaczyłem już czy Pani coś wygrzebała i "pstryknęłą" w przestrzeń, czy skończyło się jedynie na przyjemności. Pozostał mi widok ładnego auta, które w najwyrażniej zirytowanych rękach szybko odjechało obwodnicą /właśnie skręciliśmy/.....
Góra |
|
Daryon944
|
Napisane: 29.06.2008, 20:15 |
|
|
srutututu...
|
|
Góra |
|
SporekPORSCHE
|
Napisane: 29.06.2008, 20:36 |
|
|
Heh... Ta historia o tej parze przypomniała mi coś co mnie spotkało kiedyś na światłach.. To było kilka miesięcy temu.. Podjeżdzam lewym pasem do sygnalizacji świetlnej w Biesku-Białej. Jest coś po 10 wieczorem.. Na prawym pasie stoi audi A6 ja jadę również A6 i tak sobie oglądam i porównuję... Tak bardziej się przyglądnąłem do środka, a tam Mężczyzna koło 30. Z pasażerką
Blondynką... w dziwnej pozycji... Miała głowę między jego kolanami... Domyślcie się co mu robiła... Ja tego pisać nie będę bo to forum poświęcone samochodom a nie........ Kierowca gdy zauważył że się na nich patrzę, zaczął się śmiać. Zapaliło się zielone...I pojechaliśmy... Ja skręciłem w lewo...oni w prawo. Hehe automatyczna skrzynia w samochodzie robi swoje,.
|
|
Góra |
|
pdmobil
|
Napisane: 29.06.2008, 22:36 |
|
Członek Honorowy |
|
Nr klubowicza: 029
|
Daryon944 napisał(a): srutututu...
Oj zazdrośniku...
Z tego co się działo w aucie GA......H śmiały się 4 osoby, dlatego śmiech mógł być donośny....
..... takie tam sratytaty.....panom, ku nauce....
Jeśli zaś chodzi o takie tematy jak w Audi.....hmmmm......starsze pokolenie pamięta "Barierę" Skolimowskiego. Tam też było dłubanie /nie w uchu/, w dodatku w Porsche. Jak kto nie wie lub nie wierzy, niech sięgnie do filmoteki.
O tyle warto, że jest tam popisowy nawrót w tunelu, jak sądzę "na ręcznym". Dublerem był podobno sam Ickx. /film był nakręcony w Belgii, w Polsce wtedy nie było warunków..../ ......takie tam....sratytaty.....
Góra |
|
SporekPORSCHE
|
Napisane: 1.07.2008, 21:13 |
|
|
pdmobil napisał(a): Daryon944 napisał(a): srutututu... Oj zazdrośniku... Z tego co się działo w aucie GA......H śmiały się 4 osoby, dlatego śmiech mógł być donośny.... ..... takie tam sratytaty.....panom, ku nauce.... Jeśli zaś chodzi o takie tematy jak w Audi.....hmmmm......starsze pokolenie pamięta "Barierę" Skolimowskiego. Tam też było dłubanie /nie w uchu/, w dodatku w Porsche. Jak kto nie wie lub nie wierzy, niech sięgnie do filmoteki. O tyle warto, że jest tam popisowy nawrót w tunelu, jak sądzę "na ręcznym". Dublerem był podobno sam Ickx. /film był nakręcony w Belgii, w Polsce wtedy nie było warunków..../ ......takie tam....sratytaty.....
To napewno warto oglądnąć.. Muszę ściągnąć ten film.. Bardzo dobry film z Porsche 924 w obsadzie to ''Wielki Szu''. Gość wygrywa go w karty.
|
|
Góra |
|
|