Ja również jestem na etapie poszukiwań 911,ale dopiero na wiosnę. Nie widziałem samochodów o które pytasz,ale.....
pierwszy za 55.000 - popatrz w jakim warsztacie ktoś go serwisował???? Nie obrażając nikogo - ja nie oddałbym do takiego warsztatu nawet mojej TT,a co dopiero porsche. Po warsztatowych zdjęciach wygląda na to iż ktoś baaaaardzo oszczędzał na naprawach i zapewne częściach w tym samochodzie. Zobacz też jak brudna jest kierownica i deska rozdzielcza w samochodzie
drugi za 42.000 - ilość informacji zamieszczonych w ogłoszeniu po prostu powala, widać że sprzedający wie dużo o samochodzie tylko nie chce zbyt dużo o tym powiedzieć. "Sprawne do poprawek" brzmi zdecydowanie zniechęcająco, poprawki mogą kosztować może nawet i 40tysi
trzeci za 56.000 - według mnie zdecydowanie najlepszy z całej stawki, gdybym był na kupnie pojechałbym go oglądnąć wcześniej sprawdzając jego historię, samochód zapewne z USA więc trochę info będzie CARFAXie
Dziękuję Kolego Gero za odpowiedź, tak się składa że ja też będę na wiosnę kupował kwiecien- czerwiec.
Ta trzecia też od razu zwróciła moją uwagę, wygląda najrozsądniej z wspomnianej trójki.