Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 15:02 

A do klubu się zapiszę, tylko jeszcze nie wiem czy nie zamieszkam na jakieś 2 lata w Moskwie. Jesli tak, to pewnie poczkam do powrotu :)

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 15:17 

jczar napisał(a):
Zdecydowanie do swietych nie naleze i bije sie w piers... Nie bede wiec tym, ktory rzuci kamieniem w innych grzesznych. Jednak zdecydowanie tez przylaczam sie do opini Wampira. Obaj panowie 997tt/RS i Falunek do czlonkow klubu wyglada, ze nie naleza. Jakkolwiek milo jest mi (pewnie innym rowniez), ze odwiedzaja nasze strony i aktywnie biora udziel w dyskusjach, pewnie w imprezach rowniez, niesmialo prosze o respekt dla idei naszego klubu. Zachecam do zapoznania sie ze Statutem, w szczegolnosci z punktem odnosnie celow: §7.7. propagowanie i szerzenie dobrego wizerunku marki Porsche w Polsce oraz obowiazkow Czlonkow §11.4. dawanie przykładu właściwej postawy moralnej

Nie jest moim celem pouczanie nikogo, ale jako goscie prosilbym o dobre zrozumienie tych uwag.
.

Ja jestem tez tego zdania ze to forum nie jest odpowiednim miejscem zeby sie o tym chwalic.z drogiej strony nie jest dla was latwo w polsce porsche jezdzic.W ostatnia niedziele na autostradzie do bremen jechalem 290 km\h i rozomie majac 350 KM nie jest latwo sie opamietac.

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 15:20 

a jest wlasciwe miejsce do chwalenia sie takimi osiagami?

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 15:27 

997tt/RS napisał(a):

tak bo to byla autostrada gdzie nie ma ograniczenia predkosci i byla prawie pusta

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 15:54 

Thomas D. napisał(a):
997tt/RS napisał(a):

tak bo to byla autostrada gdzie nie ma ograniczenia predkosci i byla prawie pusta

a zwierzatka zyjace wzdluz autostrady? jestes nieodpowiedzialny, przy takiej predkosci wiesz co by sie stalo gdyby sarenka wbiegla na autostrade?
a gdyby Ci opona pekla albo gdyby wulkanizator zle kolo dokrecil !!!????

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 15:58 

997tt/RS napisał(a):
Thomas D. napisał(a):
997tt/RS napisał(a):

a zwierzatka zyjace wzdluz autostrady? jestes nieodpowiedzialny, przy takiej predkosci wiesz co by sie stalo gdyby sarenka wbiegla na autostrade?

po 1 na tym odzinku jest plot
po 2 mam nowe opony
po 3 po przejechaniu 50 km sa kola jeszcze raz zprawdzane.

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 16:07 

Thomas D. napisał(a):
997tt/RS napisał(a):
Thomas D. napisał(a):
997tt/RS napisał(a):

po 1 na tym odzinku jest plot
po 2 mam nowe opony
po 3 po przejechaniu 50 km sa kola jeszcze raz zprawdzane.

1.sarny skacza
2.zdarzaja sie wadliwe serje opon
3.szpilka/sruba moze peknac i tu sprawdzanie nie ma nic do rzeczy.

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 16:11 

Nr klubowicza: 170
fulnek,

zrob geometrie, a jesli chodzi o regeneracje felg, to polecam goscia z Zyrardowa, slynie z tego, ze jest dobry :)
ul. Wawelska 10a
nr telefonu 0502 279 277

Było 997.1 TT - 563 KM
Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie :)

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 16:14 

widac ze mieszkasz w polsce:
po 1 plot jest okolo 2m.(sluzy zeby sarny,dziki nie przeszly)
po 2 ??? (jeszcze mi nigdy opona nie strzelila,te opony o ktorych mowisz ,kupuja je polskie cwaniaki bo u nas sa one zabronione )
po 3 w niemczech jeszcz nigdy nie zlapalem kapcia ( w polsce bylem tylko 3razy autem z tego 1 raz zlapalem kapcia bo uwas mozna gwozdzi na droze zbierac. :D

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 16:17 

Nr klubowicza: 170
Thomas, akurat felerne opony moga sie zdarzac, mi w moim 335d kiedys strzelila opona na bocznej sciance, a byla to opona nowa salonowa... dobrze, ze nie jechalem tak szybko...
wiec tutaj bym uwazal...

Było 997.1 TT - 563 KM
Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie :)

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 16:42 

997tt/RS napisał(a):

Nie wiem czemu sie irytujesz. Zwracajac wam uwage chodzilo mi o to iz sami, na forum publicznym przyznajecie sie, ze lamiecie polskie przepisy i nic sobie z tego nie robicie.
Nie chodzi mi o to by was ganic za to ze jezdzicie za szybko, czy ze lubicie sobie poszalec, sam to lubie - tak jak wielu z nas. Chodzi mi o to abyscie nie chwalili sie swoimi "osiagnieciami" na forum publicznym - forum klubu ktory dostajac certyfikat zobowiazal sie do pewnych rzeczy (post jczara je przytacza), odwiedzanym przez wiele bardzo roznych osob.
To stawia w zlym swietle kazdego z nas, jak rowniez prowadzi do niepotrzebnych komentarzy osob z klubem nie zwiazanych. Szczegolnie ze jednym ze sponsorow zlotu bylo stowarzyszenie "droga i bezpieczenstwo" jesli mnie pamiec nie myli...

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 16:43 

Thomas D. napisał(a):
po 2 ??? (jeszcze mi nigdy opona nie strzelila,te opony o ktorych mowisz ,kupuja je polskie cwaniaki bo u nas sa one zabronione )
po 3 w niemczech jeszcz nigdy nie zlapalem kapcia ( w polsce bylem tylko 3razy autem z tego 1 raz zlapalem kapcia bo uwas mozna gwozdzi na droze zbierac. :D

no nie pisalbym na Twoim miejscu polskie cwaniaki bo u nas 80% spoleczenstwa kupuje takie opony.

no ciesze sie ze jestes takim szczesciarzem, zobaczymy ile to potrwa.

ps.pojecia nie masz gdzie mieszkam, kolego......

zrobilem set tysiecy kilometrow po niemieckich autostradach i jakos nie widzialem tych 2 metrowych plotow !
jechalem autostrada pod hanowerem lewym pasem 250km/h bmka i udezylem prawym kolelem w kamien ktory lezal na samym srodku, dodam tylko ze byl srodek nocy w kazdym razie z opony i felgi nie zostalo nic !!!!
wiec nie wiem o jakich Ty niemieckich autostradach piszesz??????

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 16:47 

997tt/RS napisał(a):

A jak juz sie czepiam... Niepisany zwyczaj tego forum wymaga wypelnienia profilu na forum - w tym wlasnie miejsca zamieszkania, abysmy nie byli anonimowi.

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 17:02 

Thomas D. napisał(a):

Szanowny Panie Thomas D.

To żenujące co Pan pisze. Typowy przykład polskiego niemca - wszystko co w Polsce to złe, a tam super. Śmiechu warte. Akurat mam sporo rodziny w D i to w róznych miejscach.
Jeśli chcesz Pan krytykować wszystko co w PL to może zmieni Pan forum na niemieckie. Znam powieści typu, że u was samochody są gorszej jakości niż w niemczech i takie tam bzdury.
Poprostu żenada.
Sam jestem Polakiem, pracuję w Moskwie i nie wygaduję takich bredni, że wszystko w Polsce jest lepsze a tu gorsze, bo to świadczy o poziomie człowieka. To tyle, bo pędzę na lot do PL. Hej.

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 18:57 

wampir napisał(a):
997tt/RS napisał(a):

A jak juz sie czepiam... Niepisany zwyczaj tego forum wymaga wypelnienia profilu na forum - w tym wlasnie miejsca zamieszkania, abysmy nie byli anonimowi.

zastanawiam sie czy przypadkiem nie znalazloby sie dla ciebie lepsze miejsce niz policja obywatelska........

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 18:59 

wampir napisał(a):
997tt/RS napisał(a):

Ty a w jakis kraweznik zes choc raz w zyciu wyrzna??? bo to jest topik dla tych co maja takie doswiadczenia.

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 19:25 

bardzo smiesznie czyta sie Wasze wypowiedzi! 997tt/rs, fulnek - jestescie killerzy!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2009, 22:43 

:D :) :( :o :shock: :?

Tytuł:
PostNapisane: 13.11.2009, 0:02 

Tiaaa...kiedyś (całkiem jeszcze niedawno) jak gdzieś się zdarzył jakiś większy dzwon to w domyśle było "jechał jakiś dres w BMW". Jeszcze paru killerów i w takiej sytuacji będzie się mówiło "pewnie se porsze kupił". Jak napisał jczar - żaden z nas nie jest aniołkiem i każdy ma coś za pazurami, ale to co od jakiegoś czasu prezentuje parę osób na tym forum to po prostu totalna żenada.

Tytuł:
PostNapisane: 13.11.2009, 0:17 

nie chcę się mądrzyć ale właśnie szukałem jakiegoś regulaminu forum i go nie znalazłem (chyba że jestem słabym szukaczem).

pomimo że jest to forum PCP to wg. mnie w stosunku do osób które nie są członkami klubu a mają dostęp do forum - nie można powoływać się na regulamin/statut klubu tzn. nie można wymuszać że powinni się zachowywać w określony sposób

jeżeli jest zasada że nieklubowicze maja dostęp do forum to miło by było jakby był jakiś regulamin forum i byłoby po sprawie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]