Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.01.2013, 15:10 

porscheee napisał(a):
dobrze napisane , to własnie staram sie Hansowi uswiadomic od przynajmniej pół roku , bo co rusz przysyła mi oferty na smsm zamian i opcji dopłat (nigdy nie dzwoni), za kazdym razem stara mi sie wpoic (jak bym był laikiem) ze 996 (nie kuma ze to nie wolnossak ) tanieja ze nie warto , lepij sie pozbyc itd. na maila to samo teraz , na forum , skoro nie warto to po co sie zagłebia w ten model , moja cena taka i koniec , wiem co mam , sprzedam to sprzedam nie to nie , na wiosne znow podniose cene ...
Nie róbmy z tematu ogłoszenia pogawędki.

Powinieneś sie cieszyć ze chociaż ktoś jest zainteresowany twoim autem ......

Tytuł:
PostNapisane: 25.01.2013, 15:20 

jakinton napisał(a):
Hans proszę ....

nie pal już tego świństwa dalej....

było ich mało (966 TT, a tym bardziej w manualu)

zostało ich jeszcze mniej ( o "szrotach" nie "mówię")

i wartość trzymają :-)

i trzymać będą coraz większą.

wystarczy, że TY Hans nie potrafisz sam wyciągnąć wnioskuj posiłkując sie faterlandzka Twa rodzimą stroną jak np :

mobile.de

czy też :

scout.de

ps. i by było jasne piszemy o 996 TT, a nie carrera 2 czy cztery czy nawet 4

S

Kolego ja byłem długo posiadaczem 996tt kupionego w salonie w pl ,
z pełna historią itd, sprzedałem je w ciagu 7 dni......:) bo takich aut szukają koneserzy i tylko
takie auto trzyma wartość a nie turbo po nie wiadomo jakich przeróbkach, wyścigach na 1/4 mili itd......

Tytuł:
PostNapisane: 26.01.2013, 1:48 

hans napisał(a):
porscheee napisał(a):
dobrze napisane , to własnie staram sie Hansowi uswiadomic od przynajmniej pół roku , bo co rusz przysyła mi oferty na smsm zamian i opcji dopłat (nigdy nie dzwoni), za kazdym razem stara mi sie wpoic (jak bym był laikiem) ze 996 (nie kuma ze to nie wolnossak ) tanieja ze nie warto , lepij sie pozbyc itd. na maila to samo teraz , na forum , skoro nie warto to po co sie zagłebia w ten model , moja cena taka i koniec , wiem co mam , sprzedam to sprzedam nie to nie , na wiosne znow podniose cene ...
Nie róbmy z tematu ogłoszenia pogawędki.

Powinieneś sie cieszyć ze chociaż ktoś jest zainteresowany twoim autem ......

:lol: no ale skoro jest takie bee to dlaczego jestes zainteresowany , nie czaje twoich wypowiedzi

Tytuł:
PostNapisane: 26.01.2013, 1:51 

hans napisał(a):
jakinton napisał(a):
Hans proszę ....

wystarczy, że TY Hans nie potrafisz sam wyciągnąć wnioskuj posiłkując sie faterlandzka Twa rodzimą stroną jak np :

mobile.de

czy też :

scout.de

S

z pełna historią itd, sprzedałem je w ciagu 7 dni......:) bo takich aut szukają koneserzy i tylko
takie auto trzyma wartość a nie turbo po nie wiadomo jakich przeróbkach, wyścigach na 1/4 mili itd......

ja wiem ze wedle Ciebie nie ma wartosci i chciałbys taniej ale jestem nieugiety wiec daruj sobie antyreklame egzemplarza (dodam ze nigdy go nie ogladałes) liczac ze wkoncu Ci taniej sprzedam , nie lubisz aut przerabianych a w opisie masz ze masz auto na tor ...? Druga sprawa skoro twoje było 996tt super po co sprzedałes - po zeby kupic gorsze ?
Nie wiem czego szukaja koneserzy , ale wiem napewno ze wiekszosc chce kupic porsche w super stanie , nieliczni najtaniej ... Nie pasuje nie kupuj , nie proponuj zamian , daj sobie poprostu spokuj sa inne 996tt masz w czym wybrac , wolny rynek .

Tytuł:
PostNapisane: 26.01.2013, 16:08 

porscheee napisał(a):
hans napisał(a):
jakinton napisał(a):
Hans proszę ....

Ty rownież robisz anty

mobile.de

czy też :

scout.de

S

ja wiem ze wedle Ciebie nie ma wartosci i chciałbys taniej ale jestem nieugiety wiec daruj sobie antyreklame egzemplarza (dodam ze nigdy go nie ogladałes) liczac ze wkoncu Ci taniej sprzedam , nie lubisz aut przerabianych a w opisie masz ze masz auto na tor ...? Druga sprawa skoro twoje było 996tt super po co sprzedałes - po zeby kupic gorsze ?
Nie wiem czego szukaja koneserzy , ale wiem napewno ze wiekszosc chce kupic porsche w super stanie , nieliczni najtaniej ... Nie pasuje nie kupuj , nie proponuj zamian , daj sobie poprostu spokuj sa inne 996tt masz w czym wybrac , wolny rynek .

Sorry nie mam czasu na takie pierdoly.....
Ty rownież robisz antyreklame np. Tego czarnego w obornikach a to bardzo nieładnie ....... To konkurencyjne auto z dużo niższa cenę .....

Tytuł:
PostNapisane: 26.01.2013, 16:51 

Lubie jasne sytuacje wiec Ci odpowiem . Skoro nie masz czasu po co ciagniesz temat , napisałem o tamtym 100% prawdy , watpie ze go widzaiłes , ja natomiast tak i to kilkukrotnie jak juz pisałem jak był w 3city i potem juz w Poznaniu , zreszta sam własciciel nie ukrywa ze mu duzo brakuje piszac w ogłoszeniu o tym , stad tez taka ma a nie inna cene . Wedle Ciebie jest tani (ja tez tak uwazam) i szukasz 996tt - bierz :)

Tytuł:
PostNapisane: 28.01.2013, 22:32 

.. czasem mam wrażenie że powiesz " MASZ ZABIERAJ ZA DARMO " to usłyszysz a zatankowane ? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 28.01.2013, 23:21 

Odnosnie czarnego manuala za ~100k to przeciez sam wlasciciel wyraznie napisal ze auto nie jest idealne.

Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 19.02.2013, 16:11 

Panowie,

nie rozumiem co jest złego w jeżdżeniu naszymi samochodami w różnego rodzaju imprezach.. po to zostały stworzone.

Grunt to bawić się z głową tzn dogrzać auto, po upalaniu schłodzić. Czym różnią się starty w zawodach na 1/4 mili od sprintów spod świateł, które zdarzają się chyba każdemu sporadycznie?

wg mnie auto jest przygotowane super profesjonalnie i nie bałbym się go kupić bojąc się potencjalnej usterki spowodowanej użytkowaniem tego samochodu zgodnie z jego prawdziwym przeznaczeniem.

Sam byłem autem zainteresowany ale jeszcze nie ten moment. Szkoda, że samochodów z drugiej ręki nie sprzedaje się w kredycie 50/50 :D

Tytuł:
PostNapisane: 7.05.2013, 21:54 

Za 2 tyg ląduje w Gdańsku , dokładnie od 23 maja można ogladac auto w Gdyni , tym razem jestem przygotowany na rozsądne negocjacje gdyż w przyszłym roku raczej nie odwiedzę Pl a szkoda żeby stał kolejne 2 lata ...

Tytuł:
PostNapisane: 25.05.2013, 16:16 

wylądowałem ... auto odpalone na dotyk po rocznym postoju , co prawda aku dałem z innego auta ... , każdy kto był jest zainteresowany w każdej chwili może podjechać obejrzeć , cena od dziś do rozsądnej negocjacji , bo szkoda aby znow stał rok a tym razem może i 2 ...

Tytuł:
PostNapisane: 27.05.2013, 11:52 

a może włącz jeszcze do sprzedaży, opcje zamiany, na coś co będzie finalnie łatwiej sprzedać....
Jakieś amg, m, rs i tego typu auta....

Tytuł:
PostNapisane: 27.05.2013, 12:00 

audi nie lubie a m3 e46 i e55 w211 juz mam

Tytuł:
PostNapisane: 27.05.2013, 12:04 

auto dziś przeszło przegląd i ma nowa polise MTU , wiec kolejne oszczednosci , wsiadać jechać

Tytuł:
PostNapisane: 27.05.2013, 13:29 

pomyślałem o jakimś nowszym rs6, m5, e63 etc.
Entuzjasta by sie zamienił, a potem chyba łatwiej sprzedać jakieś bardziej cywilne i nowsze auto... ale to tylko moje spostrzeżenia apropo's kolejnych 2 lat w garażu.

Tytuł:
PostNapisane: 27.05.2013, 15:46 

az takiego cisnienia nie mam w sumie zadnego , wole mieć 996tt kolejne 2 lata bo tansze nie będą niż cos z tego co piszesz bo i tak się nie sprzedadzą szybciej a ich ceny leca na łaeb z miecha na miech , poza tym rs6 nowe to całkiem inna kasa , e63 to krok wstecz do e55 , zresztą rzadko kiedy tego typu auta w pl sa na porównywalnym poziomie - stanie technicznym co moje , nie sztuka wziasc cos dla sztuki , cena jest dobra preferuje gotówkę no chyba ze jakiś classic e30 m3 , 964 iitd ale tez cena przy zamianie moja normalna bo 160tys

Tytuł:
PostNapisane: 27.05.2013, 16:38 

Oj widzę, że dobrą opcję zamiany bierzesz pod uwagę - M3 E30, piękny klasyk, dobry dzik :) Było wystawione na allegro ostatnio za cenę ok. 100tyś.zł w rewelacyjnym, kolekcjonerskim stanie. Ich ceny przewyższają sporo ceny M3 E46, a nawet E90/92, na mobile.de jest nawet wystawiona cabrio E30 za 39tyś.eur...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]