Autor |
Wiadomość |
hans
|
Napisane: 25.01.2013, 15:10 |
|
|
porscheee napisał(a): dobrze napisane , to własnie staram sie Hansowi uswiadomic od przynajmniej pół roku , bo co rusz przysyła mi oferty na smsm zamian i opcji dopłat (nigdy nie dzwoni), za kazdym razem stara mi sie wpoic (jak bym był laikiem) ze 996 (nie kuma ze to nie wolnossak ) tanieja ze nie warto , lepij sie pozbyc itd. na maila to samo teraz , na forum , skoro nie warto to po co sie zagłebia w ten model , moja cena taka i koniec , wiem co mam , sprzedam to sprzedam nie to nie , na wiosne znow podniose cene ... Nie róbmy z tematu ogłoszenia pogawędki.
Powinieneś sie cieszyć ze chociaż ktoś jest zainteresowany twoim autem ......
|
|
Góra |
|
hans
|
Napisane: 25.01.2013, 15:20 |
|
|
jakinton napisał(a): Hans proszę .... nie pal już tego świństwa dalej.... było ich mało (966 TT, a tym bardziej w manualu) zostało ich jeszcze mniej ( o "szrotach" nie "mówię") i wartość trzymają i trzymać będą coraz większą. wystarczy, że TY Hans nie potrafisz sam wyciągnąć wnioskuj posiłkując sie faterlandzka Twa rodzimą stroną jak np : mobile.de czy też : scout.de ps. i by było jasne piszemy o 996 TT, a nie carrera 2 czy cztery czy nawet 4 S
Kolego ja byłem długo posiadaczem 996tt kupionego w salonie w pl ,
z pełna historią itd, sprzedałem je w ciagu 7 dni...... bo takich aut szukają koneserzy i tylko
takie auto trzyma wartość a nie turbo po nie wiadomo jakich przeróbkach, wyścigach na 1/4 mili itd......
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 26.01.2013, 1:48 |
|
|
hans napisał(a): porscheee napisał(a): dobrze napisane , to własnie staram sie Hansowi uswiadomic od przynajmniej pół roku , bo co rusz przysyła mi oferty na smsm zamian i opcji dopłat (nigdy nie dzwoni), za kazdym razem stara mi sie wpoic (jak bym był laikiem) ze 996 (nie kuma ze to nie wolnossak ) tanieja ze nie warto , lepij sie pozbyc itd. na maila to samo teraz , na forum , skoro nie warto to po co sie zagłebia w ten model , moja cena taka i koniec , wiem co mam , sprzedam to sprzedam nie to nie , na wiosne znow podniose cene ... Nie róbmy z tematu ogłoszenia pogawędki. Powinieneś sie cieszyć ze chociaż ktoś jest zainteresowany twoim autem ......
no ale skoro jest takie bee to dlaczego jestes zainteresowany , nie czaje twoich wypowiedzi
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 26.01.2013, 1:51 |
|
|
hans napisał(a): jakinton napisał(a): Hans proszę .... nie pal już tego świństwa dalej.... było ich mało (966 TT, a tym bardziej w manualu) zostało ich jeszcze mniej ( o "szrotach" nie "mówię") i wartość trzymają i trzymać będą coraz większą. wystarczy, że TY Hans nie potrafisz sam wyciągnąć wnioskuj posiłkując sie faterlandzka Twa rodzimą stroną jak np : mobile.de czy też : scout.de ps. i by było jasne piszemy o 996 TT, a nie carrera 2 czy cztery czy nawet 4 S Kolego ja byłem długo posiadaczem 996tt kupionego w salonie w pl , z pełna historią itd, sprzedałem je w ciagu 7 dni...... bo takich aut szukają koneserzy i tylko takie auto trzyma wartość a nie turbo po nie wiadomo jakich przeróbkach, wyścigach na 1/4 mili itd......
ja wiem ze wedle Ciebie nie ma wartosci i chciałbys taniej ale jestem nieugiety wiec daruj sobie antyreklame egzemplarza (dodam ze nigdy go nie ogladałes) liczac ze wkoncu Ci taniej sprzedam , nie lubisz aut przerabianych a w opisie masz ze masz auto na tor ...? Druga sprawa skoro twoje było 996tt super po co sprzedałes - po zeby kupic gorsze ?
Nie wiem czego szukaja koneserzy , ale wiem napewno ze wiekszosc chce kupic porsche w super stanie , nieliczni najtaniej ... Nie pasuje nie kupuj , nie proponuj zamian , daj sobie poprostu spokuj sa inne 996tt masz w czym wybrac , wolny rynek .
|
|
Góra |
|
hans
|
Napisane: 26.01.2013, 16:08 |
|
|
porscheee napisał(a): hans napisał(a): jakinton napisał(a): Hans proszę .... nie pal już tego świństwa dalej.... było ich mało (966 TT, a tym bardziej w manualu) zostało ich jeszcze mniej ( o "szrotach" nie "mówię") i wartość trzymają i trzymać będą coraz większą. wystarczy, że TY Hans nie potrafisz sam wyciągnąć wnioskuj posiłkując sie faterlandzka Twa rodzimą stroną jak np : Ty rownież robisz anty mobile.de czy też : scout.de ps. i by było jasne piszemy o 996 TT, a nie carrera 2 czy cztery czy nawet 4 S Kolego ja byłem długo posiadaczem 996tt kupionego w salonie w pl , z pełna historią itd, sprzedałem je w ciagu 7 dni...... bo takich aut szukają koneserzy i tylko takie auto trzyma wartość a nie turbo po nie wiadomo jakich przeróbkach, wyścigach na 1/4 mili itd...... ja wiem ze wedle Ciebie nie ma wartosci i chciałbys taniej ale jestem nieugiety wiec daruj sobie antyreklame egzemplarza (dodam ze nigdy go nie ogladałes) liczac ze wkoncu Ci taniej sprzedam , nie lubisz aut przerabianych a w opisie masz ze masz auto na tor ...? Druga sprawa skoro twoje było 996tt super po co sprzedałes - po zeby kupic gorsze ? Nie wiem czego szukaja koneserzy , ale wiem napewno ze wiekszosc chce kupic porsche w super stanie , nieliczni najtaniej ... Nie pasuje nie kupuj , nie proponuj zamian , daj sobie poprostu spokuj sa inne 996tt masz w czym wybrac , wolny rynek .
Sorry nie mam czasu na takie pierdoly.....
Ty rownież robisz antyreklame np. Tego czarnego w obornikach a to bardzo nieładnie ....... To konkurencyjne auto z dużo niższa cenę .....
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 26.01.2013, 16:51 |
|
|
Lubie jasne sytuacje wiec Ci odpowiem . Skoro nie masz czasu po co ciagniesz temat , napisałem o tamtym 100% prawdy , watpie ze go widzaiłes , ja natomiast tak i to kilkukrotnie jak juz pisałem jak był w 3city i potem juz w Poznaniu , zreszta sam własciciel nie ukrywa ze mu duzo brakuje piszac w ogłoszeniu o tym , stad tez taka ma a nie inna cene . Wedle Ciebie jest tani (ja tez tak uwazam) i szukasz 996tt - bierz
|
|
Góra |
|
borysek
|
Napisane: 28.01.2013, 22:32 |
|
|
.. czasem mam wrażenie że powiesz " MASZ ZABIERAJ ZA DARMO " to usłyszysz a zatankowane ?
|
|
Góra |
|
Michal4444
|
Napisane: 28.01.2013, 23:21 |
|
|
Odnosnie czarnego manuala za ~100k to przeciez sam wlasciciel wyraznie napisal ze auto nie jest idealne.
Pzdr
|
|
Góra |
|
stavros
|
Napisane: 19.02.2013, 16:11 |
|
|
Panowie,
nie rozumiem co jest złego w jeżdżeniu naszymi samochodami w różnego rodzaju imprezach.. po to zostały stworzone.
Grunt to bawić się z głową tzn dogrzać auto, po upalaniu schłodzić. Czym różnią się starty w zawodach na 1/4 mili od sprintów spod świateł, które zdarzają się chyba każdemu sporadycznie?
wg mnie auto jest przygotowane super profesjonalnie i nie bałbym się go kupić bojąc się potencjalnej usterki spowodowanej użytkowaniem tego samochodu zgodnie z jego prawdziwym przeznaczeniem.
Sam byłem autem zainteresowany ale jeszcze nie ten moment. Szkoda, że samochodów z drugiej ręki nie sprzedaje się w kredycie 50/50
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 7.05.2013, 21:54 |
|
|
Za 2 tyg ląduje w Gdańsku , dokładnie od 23 maja można ogladac auto w Gdyni , tym razem jestem przygotowany na rozsądne negocjacje gdyż w przyszłym roku raczej nie odwiedzę Pl a szkoda żeby stał kolejne 2 lata ...
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 25.05.2013, 16:16 |
|
|
wylądowałem ... auto odpalone na dotyk po rocznym postoju , co prawda aku dałem z innego auta ... , każdy kto był jest zainteresowany w każdej chwili może podjechać obejrzeć , cena od dziś do rozsądnej negocjacji , bo szkoda aby znow stał rok a tym razem może i 2 ...
|
|
Góra |
|
boogie
|
Napisane: 27.05.2013, 11:52 |
|
|
a może włącz jeszcze do sprzedaży, opcje zamiany, na coś co będzie finalnie łatwiej sprzedać....
Jakieś amg, m, rs i tego typu auta....
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 27.05.2013, 12:00 |
|
|
audi nie lubie a m3 e46 i e55 w211 juz mam
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 27.05.2013, 12:04 |
|
|
auto dziś przeszło przegląd i ma nowa polise MTU , wiec kolejne oszczednosci , wsiadać jechać
|
|
Góra |
|
boogie
|
Napisane: 27.05.2013, 13:29 |
|
|
pomyślałem o jakimś nowszym rs6, m5, e63 etc.
Entuzjasta by sie zamienił, a potem chyba łatwiej sprzedać jakieś bardziej cywilne i nowsze auto... ale to tylko moje spostrzeżenia apropo's kolejnych 2 lat w garażu.
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 27.05.2013, 15:46 |
|
|
az takiego cisnienia nie mam w sumie zadnego , wole mieć 996tt kolejne 2 lata bo tansze nie będą niż cos z tego co piszesz bo i tak się nie sprzedadzą szybciej a ich ceny leca na łaeb z miecha na miech , poza tym rs6 nowe to całkiem inna kasa , e63 to krok wstecz do e55 , zresztą rzadko kiedy tego typu auta w pl sa na porównywalnym poziomie - stanie technicznym co moje , nie sztuka wziasc cos dla sztuki , cena jest dobra preferuje gotówkę no chyba ze jakiś classic e30 m3 , 964 iitd ale tez cena przy zamianie moja normalna bo 160tys
|
|
Góra |
|
Via
|
Napisane: 27.05.2013, 16:38 |
|
|
Oj widzę, że dobrą opcję zamiany bierzesz pod uwagę - M3 E30, piękny klasyk, dobry dzik Było wystawione na allegro ostatnio za cenę ok. 100tyś.zł w rewelacyjnym, kolekcjonerskim stanie. Ich ceny przewyższają sporo ceny M3 E46, a nawet E90/92, na mobile.de jest nawet wystawiona cabrio E30 za 39tyś.eur...
|
|
Góra |
|
|